Se spune că aceia care se tachinează, se iubesc. E valabil și pentru celebritățile de mai jos. Unii dintre ei sunt frați, alții au ajuns să se căsătorească, alții sunt prieteni de o viață. Toți au în comun faptul că fac mișto unii de alții pe unde apucă, iar rezultatul este epic. Cine merită titlul de ”cel mai tare troll”?

VIDEO LOL: Antonia și BRomania te învață cum să fii pițipoanca supremă pe net

Dylan și Cole Sprouse încă fac mișto pe seama serialului ”The Suite Life of Zack and Cody”. Postările lor de pe Twitter și Instagram sunt un deliciu.

Mai știi momentul ăla din ”Deadpool”, când Ryan Reynolds își pune o mască de hârtie cu chipul lui Hugh Jackman? Cel din urmă i-a plătit cu aceeași monedă atunci când a primit o stea pe Aleea Celebrităților din Hollywood.

John Legend și Chrissy Teigen se trollează non-stop pe Twitter și pe Snapchat. Soția ține mereu să-i aducă aminte că nu e atât de mare și tare pe cât crede el. Postările ei de după Oscaruri sunt priceless!

Matt Damon și Jimmy Kimmel s-au trollat grav anul acesta, la premiile Emmy și la Oscaruri. Poate nu știai, dar fac asta de mai bine de 14 ani.

În timp ce promovau pelicula ”Passengers”, Jennifer Lawrence și Chris Pratt s-au tachinat non-stop. Pratt și-a făcut o mulțime de selfie-uri în care o ”tăia” din cadru pe actriță, spre amuzamentul fanilor lui de pe Instagram.

 

 

 

Finally got that selfie with Jen y'all wanted. #passengersmovie

O postare distribuită de chris pratt (@prattprattpratt) pe

 

Just hanging with my bestie Jen. #passengersmovie

O postare distribuită de chris pratt (@prattprattpratt) pe