E incredibil cât de multe schimbări au intervenit în viața lui Miley Cyrus de la perioada Hanna Montana până în zilele noastre!

Ar fi atât de multe lucruri de spus despre artistă, mai ales că nu trece săptămână fără să facă o nouă nebunie și să fie subiect de discuție planetar. 

Ea e MILEY CYRUS și acestea sunt cele 10 lucruri pe care trebuie să le știi despre ea, mai ales dacă ești fan!

Numele ei adevărat nu e Miley. Părinții au botezat-o Destiny Hope cyrus, gândindu-se că va ajunge să aibă success în viață cu acest nume. Totuși, artista a decis ca numele de scenă să fie ”Miley”.

Toată lumea o striga ”Smiley”, pentru că era un copil extreme de vessel. De aici și numele de scenă. Azi doar bunica o mai strigă ”Destiny”.

Era să nu ia rolul pentru ”Hanna Montana” pentru că era prea tânără și mititică. Mai mult, ea a mers la audiții pentru rolul celei mai bine prietene a lui Hanna.

În 2011 a fost numită ”Cel mai bogat adolescent de la Hollywood”, reușind doar în acel an să strângă 54 de milioane de dolari.

Este și artist visual – de exemplu instalația din imagine se numește ”Dirty Hippie” și s-ar încadra în categoria artelor naïve – iar ăsta e un compliment.

Are ușoare problem cu inima care nu o fac să sufere sau nu-i pun viața în pericol, ci sunt doar sâcâitoare. Miley spune că nu se gândește la ele niciodată când e pe scenă.

Are o bunică celebră – Dolly Parton – supranumită ”micul Elvis” al muzicii country pentru succesul ei.

Avea un show pe YouTube, un mini-video blog împreună cu prietena ei Mandy Jiroux,  în care nu prea se luau în serios.

A plătit un coleg de breaslă cu 10 dolari ca să afle dacă și Liam Hemsworth o place pentru că ea era super-îndrăgostită de actor. Miley și Liam au fost chiar logodiți, dar el a rupt relația în 2013.

Cea mai bună prietenă a ei este Kelly Osbourne.