De multe ori comportamentul ciudat al vedetelor este pus pe seama fițelor, dar puțini s-ar fi gândit că acesta poate avea cauze medicale, mai exact tulburarea bipolară.

V-am făcut curioşi? Hai să vedem ce celebrități au avut de furcă din cauza acestei tulburări.

Demi Lovato a aflat că este bipolară la 18 ani, după ce s-a internat într-o clinică de reabilitare ca urmare a unei depresii dublate de tulburări de alimentație şi de autoflagelare, dar apoi a început să se trateze şi reuşeşte să țină lucrurile sub control.

Catherine Zeta-Jones a devenit bipolară din cauza stresului care a venit la pachet cu celebritatea, dar a reuşit să identifice problema şi să o țină sub control

Vivien Leigh este celebră în special pentru rolul lui Scarlett O'Hara din "Pe aripile vântului", dar puțini ştiu că bipolaritatea i-a distrus şi cariera, şi căsnicia. Probabil pentru că pe vremea ei nu existau tratamentele din ziua de azi-

Pe Carrie Fisher s-ar putea să o ştii mai bine drept "Prințesa Leia", din seria Războiul Stelelor. i s-a spus încă de pe la 20 de ani că este hipomaniacă, dar nu a vrut să accepte diagnosticul, cu toate că era dependentă de pastile şi alcool. Abia când a devenit mamă a decis să ia măsuri, iar viața ei a luat o turnură extraordinară.

Jean-Claude Van Damme a divorțat de patru ori, a fost acuzat de violență domestică şi a fost dependenet de cocaină. Şi lucrurile nu mergeau deloc într-o direcție bună pentru el până nu a fost diagnosticat cu o formă de bipolaritate.

Kanye West și-a anulat restul concertelor din turneul Saint Pablo în noiembrie 2016, iar la scurt timp, a fost internat în spital după ce a suferit o cădere nervoasă. Kanye a dezvăluit că suferă de tulburare bipolară odată cu lansarea noului său album, Ye, în luna iunie 2018.

Mariah Carey a fost diagnosticată cu tulburare bipolară în 2001, dar a refuzat să-şi accepte diagnosticul până de curând, când a început şi tratamentul necesar pentru a-şi găsi echilibrul.

Mel Gibson a recunoscut şi el că este bipolar, ceea ce explică într-o oarecare măsură problemele pe care le-a avut cu alcoolul şi cu legea şi istoricul său destul de violent.

Britney Spears a mărturisit că, din cauză că este bipolară, se transformă radical în unele momente, iar ceea ce a declanşat tulburarea a fost nevoia ei permanentă de a se ridica la nivelul aşteptărilor celorlalți

Axl Rose, solistul Guns'n Roses, a fost diagnosticat de specialişti ca fiind bipolar, dar încă refuză să accepte acest lucru.