„Viața e complexă și are multe aspecte” spune o replică celebră dintr-un film românesc. Tindem să o luăm de bună, în momentul în care vedem cum evoluează unii oameni.

Acum sunt faimoși și toată lumea îi știe de la televizor. Au renunțat la meseria lor de bază pentru scenă sau pentru televiziune, care s-a dovedit a fi adevărata lor vocație .Marii artiști de astăzi sunt, de fapt, salariații de ieri.

Uite despre cine este vorba:

INNA. Înainte de a deveni cunoscută, artista lucra în sezonul estival la tarabele din stațiunile de pe litoral. Aceasta vindea costume de baie, papuci sau umbrele.

Lidia Buble. Pentru a-și câștiga bănuții de buzunar, Lidia a fost ne­voită să se anga­jeze ca bonă la Deva. După aceea a lucrat ca manager de vânzări la o reprezentanță auto și a făcut în casele oamenilor

Antonia. În timpul în care a locuit în America, Antonia a fost model și a apărut și în câteva videoclipuri. 

What’s Up. „La început am pus parchet, am vândut haine într-un magazin. Am lucrat și la dispecer, răspundeam la telefon la o firmă de securitate când suna alarma!”

Rihanna. În trecut Rihanna a făcut slujbă în armată. Ea a fost un cadet într-o unitate militară din Barbados, iar regizorul filmului „Battleship” i-a fost sergent.

Cardi B. Cardi a lucrat ca vânzătoare într-un magazin alimentar.

Miley Cyrus. Înainte de Hannah Montana, Miley urca pe scenă după concertele tatălui său pentru a aduna sutienele și chiloții aruncate de fani. Billy Ray o plătea cu 10% pentru acest serviciu.

Beyonce. Mama sa deținea un salon, iar Beyonce își petrecea timpul pe acolo. Uneori cânta și făcea mici spectacole pentru cliente, alte ori mătura părul rămas pe jos.

Nicki Minaj. Nicki Minaj lucra ca ospătăriță la un restaurant de fructe de mare, dar recunoaște că acest job nu i se potrivea. „Îmi place să am de-a face cu oamenii, dar nu îmi place să îmi bat capul cu prostiile lor”.

Bruno Mars. A fost DJ într-un mall, înainte de a deveni cântărețul de azi.

Pharell Williams. A bătut la tobe într-o formație, până când cineva i-a descoperit potențialul, într-un show de talente.