Așchia nu sare departe de trunchi, ce se naște din pisică, șoareci mănâncă. Mai vrei? Uneori, asemănările dintre părinți și copii sunt uimitoare. 

Nașterea unui copil este un motiv de bucurie pentru toată lumea, iar unii artiști și-au dus copiii pe covorul roșu înainte de a se naște. Pentru fiecare cuplu copiii care au venit pe lume le-au schimbat viața din bine în mai bine.

Andreea Bălan, Ella Maya și Clara Maria. Artista își iubește enorm fetițele și sunt o adevărată sursă de inspirație pentru ea. ”Ziua de 4 martie este o zi foarte importantă în viața mea deoarece în această zi a venit pe lume Clara, cea de-a 2 minune a mea. Tot în această zi, acum un an, am avut parte de cea mai grea încercare a vieții mele, când inima mi s-a oprit pentru câteva secunde. De atunci m-am resetat că om și am realizat că sănătatea este cel mai important lucru și iubirea celor dragi este cea mai de preț comoară.”

Antonia, Dominic, Akim și Maya. Sunt oficial cea mai fericită femeie din lume“

Amna și David Cristian. Sunt cea mai fericita! El e minunea noastră. El vrea să doarmă cu mine, vrea să stea cu mine. Eu încerc să-i explic că e bine să avem și prieteni diferiți, nu să umblăm numai unul cu celălalt, dar seara stăm împreună și dormim împreună, pentru că nu petrecem timp suficient pe timpul zilei și eu cred că e foarte sănătos pentru copil să stai cu el”

ADDA și Alexandru. Sunt cea mai fericită femeie din lume. Mă bucur enorm să il văd pe Alexandru cum crește atât de frumos alături de noi”.

Feli și Nora Luna. "Și ai venit, iubita mamei!/ Și azi se împlinește anul! Ce suflet cu ochi mari albaștri/ Îmi adoarme pe mâna dreaptă!"​ Avem noroc de un copil cuminte, vesel, zâmbet de dimineață până seară, cu personalitate (deja) puternică, o Nora Luna magică pe care Dumnezeu ne-a dat-o că să ne învețe să ne bucurăm de viață și să învățam zi de zi alături de ea…să fim oameni mai buni.​”

Andra, David și Eva. Mă bucur că fanii mei reușesc să îi cunoască pe Eva și pe David prin intermediul vlogurilor și să observe ce personalități puternice au. David a fost cel care a spart gheața și m-a convins că i se potrivește foarte bine, iar acum amândoi dau dovadă de o dezinvoltură incredibilă în fața camerei.”

Elena Gheorghe, Nicole și Nicolas.  Acum 9 ani aduceam pe lume pe Nicholas. Primul meu copil, prima mea mare dragoste, a venit pe 10 decembrie și i-am pus numele de Nicholas, căci mi s-a parut cel mai potrivit și cel mai frumos nume. Apoi, acum 4 ani, Nicholas i-a cerut lui Moș Nicolae o surioară pe care s-o cheme Nicole, a zis că vrea s-o cheme așa ca să-și facă ziua împreună. Astăzi sunt împreună și îi sunt foarte recunoscatoare Sfântului Nicolae pentru aceste minunate daruri pe care le-a adus în viața noastră.”

Drake și Adonis. Ce este cel mai important pentru voi acum este să vă conectați la propria lumină interioară. Asta va produce cea mai mare deschidere. Fiți încrezători că aveți toată puterea interioară de a face asta şi, pentru a face asta, relaționați cu oamenii şi lucrurile care vă aduc multă bucurie. Când mintea începe să meargă spre analizare sau teamă, mutați-vă atenția imediat spre ceva luminos.”,  a fost mesajul prin care artistul i-a transmis micuțului cât de mult îl iubește.

Beyonce și Blue Ivy. ”Este chiar un make-up artist. Este minunată. Și nu este vorba că îmi împrumută din când în rujul. La vârsta ei, își poate face cu ușurință și un machiaj de tip cat eye. Și iată-mă pe mine, care nu îmi pot face o codiță cu eyeliner fără să îmi ruinez întreg machiajul și fără să am răbdarea necesară. Eu nu sunt precum ea. Blue Ivy are toate aceste ingrediente necesare unei cariere în industria frumuseții la vârsta de 7 ani. ”

Cardi B și Kulture. Să fii mamă este...cum să spun?! Lucrurile sunt greu de echilibrat, dar fac bine din punct de vedere mental. Dacă mă joc cu fetița mea, uit de toate problemele. Acest an a fost unul foarte încărcat pentru mine. Cred că lumea s-a plictisit ca eu să câștig mereu. Mă uit pe Twitter și tot ceea ce văd sunt numai comentarii cu hate.”​

Jennifer Lopez, Max și Emme. ”Știu că ați împlinit 12 ani, dar întotdeauna voi veți fi copilașii mei. LA MULȚI ANI FRUMOSELOR MELE NUCI DE COCOS!!”