Ai crede că viața în lumina reflectoarelor e cea mai frumoasă de pe pământ, dar sunt destui cei care renunță la ea pentru o carieră "normală". Pentru că bani şi faima nu sunt totul, nu? Dar sigur i-au ajutat şi pe la noile joburi.

10 imagini inedite cu superstaruri, dinainte să existe rețele de socializare

Unii au devenit profesori, alții au intrat în afaceri sau pur şi simplu s-au mulțumit să fie chelneri.

Amanda Bynes

A fost vedetă la Nicklelodeon, dar nu a reuşit să impresioneze ca actriță şi după ce a crescut. Acum lucrează în industria modei.

Peter Ostrum

Avea 12 ani când a jucat în "Willy Wonka & the Chocolate Factory". Acum are 59 de ani şi este veterinar în Lowville, New York.

Tom Selleck

Sigur îi cunoşti figura, pentru că mai apare din când în când în filme. Dar a renunțat la lumina reflectoarelor pentru a se ocupa de ferma sa de avocado.

Liam Gallagher

Fostul solist de la Oasis a mai încercat cu muzica şi după ce fratele lui, Noel, a plecat din trupă pentru o carieră solo. A înființat o trupă nouă, Beady Eye, dar cum nu a mers s-a apucat de afaceri, iar acum deține un brand profitabil de fasion, Pretty Green.

Tony Danza

Sigur l-ai văzut în "Taxi" şi "Who's the Boss", dar de ceva vreme a renunțat la actorie, iar acum este profesor de engleză în Philadelphia.

Chris Owen

În ciuda faptului că a jucat în "American Pie", nu a reuşit să aibă succes ca actor. Aşa că s-a reprofilat, iar acum este chelner.

Vanilla Ice

Deşi prin anii '90 "rupea" cu piesele sale, cariera lui s-a stins, iar acum lucrează în domeniul imobiliar.

MC Hammer

Toată lumea încerca să danseze ca el la un moment dat, iar piesele sale făceau furori prin discoteci, dar cu toate astea a ajuns în faliment. Cum cu showbiz-ul nu i-a mai mers, s-a reprofilat, iar acum oficiază nunți, dezvoltă aplicații iPad şi predă despre new media în universități.

Angus T. Jones

Puştiul din "Two and a Half Men" a terminat-o cu actoria şi s-a refugiat în religie, iar acum lucrează pentru o companie multimedia fondată de P. Diddy.

Karyn Parsons

Toată lumea şi-o aduce aminte drept Hillary Banks din "Prințul din Bel Air", dar acum lucrează la compania Sweet Blackberry, pe care a fondat-o şi care promovează eroi de culoare despre care lumea ştie prea puține lucruri.

Geena Davis

Geena Davis a fost o figură emblematică la Hollywood. Deşi are multe roluri memorabile în palmares şi chiar un Oscar, în 2007 a decis să părăsească luminile rampei şi să înființeze un institut care îi poartă numele şi care se ocupă cu promovarea femeilor în media.