Când vezi un film bun, dar care parcă se termină în coadă de peşte, abia aştepți să vezi continuarea, nu? Dacă eşti fan al seriei "Avengers", sigur abia aştepți să afli cine a supraviețuit după "Infinity War", iar dacă ți-a plăcut "Avatar", probabil mai aştepți şi acum să vezi cum a continuat relația dintre Jake şi Neytiri. Partea bună e că vei primi răspunsurile în curând!

Avem imagini de pe platourile de filmare ale celor mai tari francize:

Elle Fanning a postat pe Insta' o fotografie de la filmările pentru "Maleficent 2"; premiera va fi undeva în 2019 şi deocamdată nu se ştie nimic despre firul epic.

 

 

It's bring your mom to work day on the #Maleficent2 set!!!!! ✌🏼

A post shared by Elle Fanning (@ellefanning) on

Ai fost fan "Avatar"? Atunci o să te bucuri să afli că James Cameron lucrează simultan la 4 alte filme din serie.

În rolurile principale vor fi tot Sam Worthington (Jake Sully) şi Zoe Saldana (Neytiri). În Avatar 2 ei vor fi părinți iubitori şi vor continua să salveze poporul "Na'vi".

 

 

Dots and Bowie 💜 #avatar #bts

A post shared by Zoe Saldana (@zoesaldana) on

 

După succesul cu "Beauty and the Beast", cei de la Disney vor face un live-action după "Mulan". Dar mai avem de aşteptat, pentru că premiera este prevăzută pentru 2020. 1000 de tinere actrițe au fost la casting pentru rolul lui Mulan, iar în cele din urmă a fost aleasă chinezoaica Yifei Liu

Povestea oribilului clovn Pennywise continuă. "It: Chapter Two" e deja în producție, iar Jessica Chastain ne-a arătat deja cum se va transforma pentru filmul a cărei premieră ar urma să vină în 2019. acțiunea se va petrece la 27 de ani distanță de cea din prima parte. Toate personajele sunt adulți şi au o viață obişnuită. Până când un telefon le întoarce viața pe dos.

 

 

DAY 1 ✔ #BeverlyMarsh #ITmovie🎈 📸 credit @itthemovie2019

A post shared by Jessica Chastain (@jessicachastain) on

 

În rol principal alături de Jessica Chastain va juca James McAvoy.

 

Fanii Star Wars abia aşteaptă episodul IX al seriei. Filmările şi producția la cea mai nouă parte a francizei s-au terminat, iar premiera "Star Wars: Episode IX" este plănuită pentru 2019. Încă nu se ştie numele exact pe care îl va avea acest ultim "prequel".

 

 

V-a plăcut "Jumanji"? Vine şi partea a treia! Dar mai aveți de aşteptat până în decembrie 2019. Dwayne Johnson a anunțat încă din aprilie că producția a început deja. BTW, "The Rock" nu va fi doar actor, ci şi producătorul noului film din seria "Jumanji".

"Guardians of the Galaxy Vol. 3" e "pe vine". Scenariul rămâne încă un mister şi avem o groază de aşteptat până vom vedea filmul, în 2020. Se ştie deocamdată doar că acțiunea va avea loc după evenimentele din "Avengers: Infinity War". Deci încă o veste bună: seria Avengers nu s-a terminat!

 

 

Amatorii de filme cu supereroi abia aşteaptă noul "X-Men". Va fi lansat în iarna lui 2019 şi va spune povestea lui Jean Grey. În precedentele capitole, rolul lui Jean a fost jucat de Famke Janssen. Tânăra Jean va fi jucată de Sophe Turner, care a devenit celebră datorită rolului Sansa Stark, din "Game of Thrones". Ea a mai apărut în "X-Men: Apocalypse", tot în rolul lui Jean, iar acum va avea rolul principal în "X-Men: Dark Phoenix".

V-a plăcut "Fantastic Beasts"? În această toamnă vom vedea un nou episod - "Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald". Producția pentru partea a treia deja a început, iar rezultatul final ar urma să îl vedem n 2020. în "The Crimes of Grindelwald" Newt Scamander (Eddie Redmayne) şi prietenii săi vor fi înlocuiți de magicianul malefic Grindelwald şi de tânărul Albus Dumbledore (Jude Law), acțiunea urmând să aibă loc cu 65 de ani înainte de cea din Harry Potter.

V-am mai zis că urmează un nou film din seria "Avengers", da? Nu mai e mult până atunci, premiera fiind programată pentru mai 2019. Va fi o a doua parte a "Infinity War" şi va însuma 22 de filme Avengers. Şi se pare că nu vom avea parte doar de o continuare a poveştii eroilor pe care îi ştim deja, ci vom cunoaşte şi personaje noi.

 

 

Cei de la Marvel pregătesc şi un nou "Spider-Man". O englezoaică i-a prins chiar în prima zi a filmprilor, undeva în Hertfordshire. Noul filme se va numi "Spider-Man: Far From Home", iar acțiunea se va petrece în Europa, unde Peter Parker merge în vacanță cu prietenii. Premiera este programată pentru iulie 2019.