Le cunoşti de pe scenă sau din filme, multe din secretele lor au fost dezvăluite chiar dacă nu şi-ar fi dorit, dar un singur lucru au încercat să îl ascundă din răsputeri: numele.

Le știi numele de scenă, dar poate că nu știi cum le cheamă ”în buletin” pe vedetele tale preferate. Unele dintre ele s-au inspirat din numele real când și l-au ales pe cel de scenă, la alții nu există nicio legătură. 

Kim Kardashian West are un nume pe care se pare că nu îl agrează foarte mult. Soția lui Kanye are trecut în buletin numele Kimberly. How cool is that?

Deși toată lumea îl știe pe Justin Bieber, nu mulți știu că artistul mai are un nume mai puțin cunoscut. Este vorba de Drew, nume ce definește și colecția lui de haine.

Pretty Boy, Dirty Boy...Arias. Ți-ai dat seama despre cine este vorba? Da, despre Maluma sau, așa cum îl știe familia, Juan Luis Londoño Arias.

Beyoncé e printre norocoase. Cunoscută drept Beyoncé Knowles, pe buletinul focoasei americance e trecut şi numele de… Giselle.

Cardi B are un nume mai puțin obișnuit. În buletinul ei se regăsește și numele Marlenis.

Onyka îți spune ceva? Dacă nu, își spunem noi că este vorba de Nicki Minaj, pe care o cheamă Onika Tanya Maraj.

Mai departe schimbăm puțin registrul asta pentru că părinții lui Nicolas Cage au fost probabil dezamăgiți atunci când au văzut că au un băiețel. Nicio problemă. Şi ce dacă pe Cage îl mai cheamă şi Kim? Un nume mai degrabă de femeie.

Ni s-a făcut milă şi de Richard Gere. Celebritatea a făcut ca prenumele său mai puțin cunoscut să nu mai conteze, dar întrebarea rămâne. De ce Tiffany?

Şi părinții lui Elton John s-au înşelat puțin în ceea ce priveşte cum va creşte fiul lor. Interpretabil, dar parcă Hercules nu e chiar un nume pentru Elton John.

Adele ne-a vrăjit pe toți cu vocea ei. Şi părinții ei au fost vrăjiți când au văzut-o pe micuța Adele şi, probabil, din dragoste pentru culori i-au mai dat şi numele de… Blue.

Când spunem Leonardo Di Caprio, cu siguranță că gândurile vă zboară la şarmantul domn Gatsby şi la descurcărețul Jordan Belfort. Leo are multe porecle, dar şi un nume interesant în bulletin. Leo poartă un nume împărat german: Wilhelm.