Prieteniile în rândul celebrităților sunt de multe ori extrem de sincere, chiar dacă lumea în care trăiesc este superficială. Chiar şi aşa, multe dintre ele devin istorie subit şi neaşteptat. Personajele din acest articol ştiu foarte bine cât de fragilă poate fi o prietenie adevărată.

13 momente în care starurile s-au comportat exact ca oamenii obișnuiți

Rihanna & Rita Ora

Prietene extrem de bune, cele două dive au ajuns de la perioada în care stăteau 24 din 24 împreună la situația în care nu mai suportă să se întâlnească. Motivul e necunoscut.

Miley Cyrus & Demi Lovato

Au crescut împreună din toate punctele de vedere. Împărțeau până şi mâncarea, dar astăzi ambele spun că nu se suportă. Motivul? Secret... deocamdată.

Paris Hilton & Kim Kardashian

Paris a uitat complet de cât de mult ține la prietena ei Kim în momentul în care actuala soție a lui Kanye West a început să devină celebră.

Gwyneth Paltrow & Madonna

Au avut multe în comun până în momentul în care au trebuit să împartă nişte bani.

Jennifer Lopez & Eva Longoria

Îşi petreceau timpul împreună până când Eva Longoria a devenit puțin cam interesată de soțul lui J. Lo din acea vreme, Marc Anthony.

Louis Tomlinson & Zayn Malik

Au fost atât de buni prieteni încât şi-au făcut până şi aceleaşi tatuaje. De când Zayn a plecat din One Direction, nu se mai înțeleg deloc.