Hailey Baldwin, sau viitoarea doamnă Bieber, este o prezență discretă în lumea mondenă. Nu se știu prea multe lucruri despre ea, în afară de faptul că este fotomodel și că face parte dintr-o familie de actori, atât tatăl cât și unchiul ei fiind actori cunoscuți.

Ne-am gândit să îți facem cunoștință mai bine cu cea care i-a cucerit, definitv, inima lui Biebs. Uite 12 lucruri pe care probabil nu le știai despre ea:

1. Înainte să fie model, a fost balerină. A povestit că și acum plânge când vede un spectacol de balet, pentru că îi este dor de acea perioadă. 

2. Dacă nu ar fi fost model, i-ar fi plăcut să fie make-up artist. Se pricepe de minune și aproape de fiecare dată se machiază singură.

3. E prietenă bună cu surorile Kardashian - Jenner. Ea și Kendall chiar și-au făcut câte un tatuaj identic. 

4. Nu îi place să fie în lumina reflectoarelor și nu a vizat niciodată celebritatea.

5. Promovează un stil de viață foarte sănătos. Mănâncă aproape numai fructe și legume proaspete și rar carne și lactate. 

6. Are 19 tatuaje în total, dar toate sunt super discrete, așa că sunt greu de observat. 

 

7. Nu a mers la școală, ci a avut parte de home-schooling. 

8. Are un crush pe Ryan Gosling. Poți s-o condamni?!

9. Nu e de acord cu preferințele politice ale tatălui ei, care e un susținător înfocat al lui Donald Trump. 

10. Îi place să facă box și chiar se pricepe. A practicat trei ani acest sport, așa că dacă o supără Bieber sau cineva...

11. A debutat în prezentările de modă în 2014, când a defilat pentru Topshop. De atunci a adunat în portofoliu o mulțime de designeri celebri.

12. URĂȘTE mustața lui Justin Bieber. Hailey, te înțelegem perfect!