Pe Camila Cabello o știe toată lumea. Și-a făcut debutul, timid, în Fifth Harmony, iar apoi a ales o carieră pe cont propriu. A dat lovitura ca artistă solo, iar piesa ”Havana”, lansată anul trecut, a fost hit internațional și se bucură de aproape 1,5 miliarde de vizualizări pe YouTube. 

Dar cât de bine o cunoști, de fapt, pe Camila Cabello? Îți spunem noi câteva lucruri pe care probabil nu le știai despre ea. Enjoy!

Numele ei complet este Karla Camila Cabello Estrabao. În copilărie i se spunea Karla.

Dincolo de scenă, este o fire introvertită și timidă. Nu prea îi place să iasă și preferă să trăiască în lumea ei.

S-a născut în Cuba și a emigrat în America, împreună cu familia, când avea șase ani. Are 100% sânge latin, pentru că mama ei este cubaneză și tatăl mexican.

Are o soră cu 7 ani mai mică, pe nume Sofia. 

Nu știe să conducă, dar i-ar plăcea să aibă permis de conducere într-o zi. Probabil e prea ocupată cu muzica pentru a avea timp și de școala de șoferi. 

Atunci când a împlinit 18 ani, prietena ei, Taylor Swift, i-a organizat o petrecere surpriză, plină de vedete. 

Apropo de Taylor Swift, în timp ce se afla în backstage la un concert de-al ei, a compus piesa "I Know What You Did Last Summer”, pe care a lansat-o împreună cu Shawn Mendes. 

Și-ar fi dorit să devină stomatolog. Dacă nu dădea lovitura cu muzica, ar fi avut o carieră de medic dentist acum.

Barack Obama a spus că ”Havana” a fost una dintre piesele lui preferate de anul trecut.

Își dorește să trăiască o perioadă într-o țară din Europa. Italia și Spania sunt pe lista ei, dar nu i-ar plăcea să se mute definitiv, ci pentru câțiva ani.

E fană Sex and the City. A declarat, la un moment dat, că ”În inima mea sunt Carrie, dar, din păcate, cred că mă comport precum Charlotte”. De asemenea, îi plac și seria Harry Potter și Spider Man.

Face combinații ciudate la mâncare. A povestit recent că mănâncă banane în orice combinație, la orice masă. Probabil este un obicei alimentar cubanez, cine știe?!