Viața de star nu îți asigură şi linişte, ci chiar contrariul. Multe dintre vedete au parte de o viață extrem de agitată şi unele dintre ele au făcut cunoştință chiar şi cu oamenii legii. De fiecare dată din cauza acțiunilor proprii.

OMG! 7 celebrități care au făcut copii la vârste incredibil de mici

Mark Wahlberg - a făcut 45 de zile de închisoare la 16 ani. Atunci a atacat doi bărbați de origine vietnameză, unul rămânând orb la un ochi.

50 Cent - a fost acuzat de agresiune după ce în timpul unui concert din 2003 a sărit în public pentru a bate un bărbat care aruncase o sticlă spre el.

Eminem - A fost judecat în 2001 pentru posesie de armă de foc după ce a atacat un bărbat care susținea că i-a sărutat nevasta.

Dustin Diamond (Skreech din "Salvați De Clopoțel") -  A fost acuzat de crimă de gradul doi anul acesta după ce a înjunghiat mortal un bărbat.

Chris Brown - A fost condamnat pentru violență domestică în 2009 după ce a bătut-o pe Rihanna. În 2013 a fost acuzat din nou pentru că a atacat un bărbat în Washington D.C..

Bill Cosby - Celebrul actor de comedie a fost acuzat de zeci de femei în 2014 de agresiune sexuală. Unele au susținut că au fost drogate şi apoi violate. Cosby a negat toate acuzațiile.

Charlie Sheen - A fost acuzat în 1996 de violență domestică. Atunci a pledat nevinovat. Acuzat din nou de acelaşi lucru în 2009, Charlie a recunoscut faptele.

Snoop Dogg - A fost acuzat de moartea lui Philip Woldemariam cel care a decedat după ce a fost împuşcat de bodyguard-ul rapper-ului, chiar în prezența acestuia. Ambii au fost arestați în 1993, iar după doi ani de arest la domiciliu au fost găsiți nevinovați pentru auto-apărare.

Mel Gibson - A fost acuzat în 2011 că şi-ar fi agresat iubita de la acea vreme. A ajuns la tribunal, dar cazul a fost clasat.

Mike Tyson - a fost acuzat de agresiune în 1990, viol în 1991 şi atac în 1998.

Tupac Shakur - Rapper-ul care a murit în 1996 a făcut în 1993 30 de zile de închisoare după ce a atacat un bărbat cu o bâtă de baseball. În acelaşi ani a fost acuzat şi de agresiune sexuală.

Fred Durst (Limp Bizkit) - A fost acuzat pentru posesie de armă letală, agresiune, amenințări cu moarte şi şofat periculos. Nu a ajuns la închisoare. 

Mick Jagger - Solistul Rollong Stones a fost acuzat de agresiune în 1972.