Celebritatea nu înseamnă numai lumina reflectoarelor și multe straturi de make-up. Câteodată, cele mai îndrăgite artiste renunță la viața plină de sclipici și se fotografiază cu un look natural, pentru a le da un exemplu și fanilor.

Chiar dacă look-ul natural este mai sănătos pentru piele, este mult mai indimidant. Nu toată lumea are curajul de a-și arăta fața fără machiaj sau fără filtre. Însă, iată câteva artiste care nu se tem de acest lucru!

Alina Eremia

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kalispera!

A post shared by Alina Eremia (@alinaeremia) on

 

Delia

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Delia (@delia) on

 

Antonia

 

 

Irina Rimes

 

 

Feli

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dupa ce am terminat ziua de filmari m-am dus intr-un parc aproape de locatie, am scos o ciocolatica din buzunarul ghiozdanului, am devorat-o in 2 secunde 😂❤, mi-am deschis agenda sa vad ce mai am de rezolvat pe ziua de azi, am dat un scroll pe Instagram si cu ocazia asta mi-am facut si un selfie, si ma gandeam la ce idee minunata au avut prietenii de la Kinder fiind inspirati de copiii nazdravani de azi! ❤ Nora Luna mea, abia astept sa imi notez nazdravaniile tale sa le avem ca amintire si sa le citim atunci cand ma vei face bunica! ❤️ Nu uitati! Kinder este in cautare de 8 nazdravani care vor sa apara pe pachetele Kinder Chocolate! Pentru a se inscrie in concurs, parintii trebuie sa urmeze urmatorii pasi: Sa achitioneze o ciocolata Kinder si sa isi creeze un cont pe www.kinder.ro unde vor introduce numarul de bon fiscal. Incarcarea unei poze tip portret a copilului + povestirea unei nazdravanii a acestuia 🤗

A post shared by Feli din Poveste (@felidonoseofficial) on

 

Andra

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Un zâmbet pe zi, e un cadou pe care merităm să ni-l facem! Să fim fericiți! ♥️

A post shared by Andra (@andra) on

 

Lidia Buble

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

CLEAN SKIN WITH @plush_bio 🧖‍♀️💚😊

A post shared by Lidia Buble (@lidiabuble) on

 

Raluka

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🦂

A post shared by Raluka (@ralukaofficial) on

 

Rihanna

Ariana Grande

Lady Gaga

Beyonce

Selena Gomez

Cardi B