Unul dintre lucrurile pe care îl apreciem la Ariana Grande este faptul că mereu pare stăpână pe situație și că joacă după regulile stabilite de ea. 

Ariana Grande are reguli foarte dure pentru cei din staff-ul ei, iar dacă aceștia nu le respectă, diva renunța destul de ușor la ei. Cum nicio pretenție nu este suficient de mare atunci când ești Ariana Grande, aceștia se conformează și toată lumea este fericită.

Uite cum arată lista regulilor Arianei Grande:

1. Cum cea mai importantă masă a zilei este micul dejun, staff-ul Arianei Grande trebuie să se asigure că artistei nu îi lipsesc cerealele preferate.

2. Atunci când staff-ul ei merge la cumpărături, trebuie să se asigure că în capul listei se află căpșunele.

3. Pe cât de mult iubește fructele, Ariana este alergică la banane, așa că cei care se ocupă de preparetele pe care le servește artista, trebuie să evite bananele.

4. Ariana este mama a nouă câini: Coco, Toulouse, Cinnamon, Strauss, Lafayette, Pignoli, Myron, Snape și Lily pe care îi iubește foarte mult și are pretenția de la staff-ul ei să îi pună mereu înaintea oricărui lucru.

5. Ariana este recunoscută pentru pretențiile pe care le are atunci când i se fac poze, iar de la această regulă nu fac excepție nici fanii. Artista se uită peste pozele pe care le fac aceștia, iar dacă nu îi plac, le șterge.

6. Ariana Grande are o poziție preferată atunci când vine vorba de ședințe foto și nu numai. Diva este recunoscută pentru preferințele ei de a poza aproape numai din partea stângă. 

7. Să fii fotograf la o ședință foto cu Ariana Grande nu este deloc ușor. Diva nu acceptă să se folosească lumini roșii atunci când i se fac poze. Ba mai mult, aceasta i-a amenințat pe fotografi că dacă uită acest detaliu, pleacă de la ședința foto și nu se va mai întoarce.

8. Subiectele de discuție la interviurile cu artista sunt limitate. Ariana le-a comunicat tuturor că nu au voie să o întrebe despre Mariah Carey, cu care este mereu comparată, nu au voie să aducă în discuție moartea bunicului său sau posibilele relații.

9. De multe ori, cei din staff trebuie să o poarte pe brațe pe artistă, fie pentru că nu are chef să meargă, fie pentru că plouă și nu vrea să se murdărească.

10. La BBC Radio 1’s Teen Awards, Ariana Grande a făcut scandal pentru că nu avut apă mereu la dispoziție. Artista are o persoană pe care a angajat-o special pentru a-i aduce apa preferată și un pai.

11. Ariana are un bucătar personal care îi gătește preparate fără carne deoarece artista are o dietă pe care o urmează cu strictețe.

12. Artista are mare grjă la sănătatea mentală, mai ales după ce a trecut prin perioade grele, așa că are o persoană care se ocupă mereu de programările acesteia la terapie.

13. Ariana Grande iubește foarte mult carțile din seria ”Harry Potter” încât și-a numit doi câini precum personajele din carte. Mai mult decât atât, artista are o persoană care trebuie să aibă mereu grijă ca seria ”Harry Potter” să fie cu ea în turnee.

14. Ariana adoră să apară ca scoasă din cutie, machiată și cu celebrul ponytai, așa că cei din staff nu au voie să arate fața nemachiată a divei.