Beyonce este un superstar internațional și puțini oameni atât de cunoscuți au reușit să își mențină o imagine perfectă de-a lungul timpului, așa cum a reușit Queen B. Indiferent ce face, toată presa, industria muzicală sunt cu ochii pe ea.

Cu toate acestea, sunt câteva lucruri pe care poate nici cei mai înfocați fani nu le știu încă despre regina muzicii R&B. Iată despre ce e vorba:

1. Când era micuță nu îi plăceau deloc urechile ei!

2. Când era mică, Beyonce cerea 5$ fiecărui musafir din casă, care dorea să o vadă cântând.

3. La șapte ani a întrecut fete de 15-16 ani și a câștigat un concurs de talente cântând piesa ”Imagine” de la John Lennon.

4. Beyonce a trecut printr-o perioadă de depresie la sfărșitul anilor '90, pe când trupa Destiny's Child era din ce în ce mai iubită. Depresia ei a fost cauzată de plecarea a două compomente din trupă (LeToya Luckett și LaTavia Robertson), dar și de despărțirea de iubitul alături de care a avut o lungă relație.

5. În anul 2006, cuvântul ”bootylicious” a fost inclus oficial în celebrul dicționar Oxford și azi face parte din vocabularul limbii engleze moderne.

6. Erau mari șanse ca piesa Crazy In Love să nu apară. Motivul? Lui Beyonce nu îi plăcea intrumentalul și îi se părea prea oldschool. Dar, din fericire, s-a răzgândit între timp.

7. Jay-Z și Beyonce nu s-au cuplat prea repede. De fapt, lui Jay-Z i-a luat un an să aibă curajul de a o invita la întâlnire.

8. Beyonce înregistrează toate interviurile cu jurnaliști și le ține în arhiva personală. Așa e sigură că orice declarație făcută de ea, apare la fel și în presă.

9. Înainte de nașterea lui Blue Ivy, Beyonce a pierdut o sarcină și spune că a fost cea mai tristă experiență prin care a trecut vreodată.

10. Mama lui Queen B are 63 de ani, arată impecabil, şi e vedetă pe Instagram.

WOW! Așa mamă, așa fiică! Mama lui Beyonce arată IMPECABIL la 63 de ani

11. Duminică e ziua pentru pizza – e mica plăcere vinovată pe care Beyonce și-o permite.

12. Queen B. are un fel de obsesie pentru numărul ”4”. Ziua ei e în 4 septembrie, ziua lui Jay-Z e în 4 decembrie, nunta lor a fost în 4 aprilie 2008. Al patrulea album al artistei e numit tot...4.

13. Beyonce, sau Reina cum îi spun spaniolii, a înregistrat un cântec în spaniolă! 

14. Mascara e machiajul ei preferat.

15. Puteam să nu amintim asta? Bey a câştigat 20 de premii Grammy şi e are cele mai multe nominalizări din istoria galei.