Nu e persoană să nu fi auzit până acum de Rihanna. Însă sunt multe lucruri pe care oamenii nu le știu despre ea. De exemplu, că și-a asigurat picioarele pentru 1 milion de dolari sau că ”în buletin” o cheamă Robyn. Te-am făcut curios? Uite 15 lucruri pe care orice fan Rihanna ar trebui să le știe!

 

1. Când era mică, Rihanna a crescut ajutându-l pe tatăl ei să vândă haine, pe stradă. Ca să ajungă să aibă banii ei, Riri a început să cumpere bomboane, pe care le împacheta frumos, şi le vindea elevilor prin şcoli.

2. La 15 ani şi-a început cariera muzicală, semnând un contract cu casa de discuri Def Jam Records, pentru 6 albume, după o singură audiție dată în fața lui Jay Z. Jay Z s-a temut atunci că nici un alt cântec, interpretat de ea, nu va mai atinge succesul single-ului de debut Pon De Replay.

3. Abumul de debut l-a promovat într-un turneu în care cânta în deschiderea concertelor lui Gwen Stefani.

4. Când l-a întâlnit pe Jay-Z era atât de încântată, încât a început să strige: 'Oh my God, he's right there, I can't look, I can't look, I can't look! I'm sitting across from Jay-Z. Like, Jay-Zee'.

5. Filmările videoclipului "We Found Love" trebuiau să aibă loc într-o fermă din Irlanda. Când proprietarul fermei a văzut cum e îmbrăcată Rihanna, a dat-o afară cu tot cu staff, şi a trimis-o să filmeze în altă parte, considerând-o prea indecentă pentru terenul lui.

Iată ce a ieşit.

 

 

6. Rihanna a avut de mică pasiunea pentru muzică. Cel mai mare idol este Madonna.

7. Rihanna are peste 200 de milioane de albume vândute în toată lumea şi are în palmares 8 premii Grammy.

8. Rihanna şi-a făcut debutul în actorie în 2012 cu filmul "Lukewarm Response". N-a avut prea mare succes, obținând doar critici mediocre, spre negative.

 

9. E din nou prietenă cu Chris Brown, ultimul ei iubit oficial, în ciuda incidentelor violente din 2009, când Brown a băgat-o pe Riri în spital, după o bătaie cruntă pe care i-a aplicat-o fix înaintea premiilor Grammy, unde era invitată să cânte. Brown a fost obligat de instanță să nu se mai apropie de Rihanna şi i-a fost acordată o perioadă de probă de 5 ani.

10. Katty Perry a pus-o pe Rihanna domnişoară de onoare la nunta ei. Erau prietene apropiate, însă din cauza carierei, Riri n-a mai reuşit să ajungă la nunta organizată în India.

11. Riri a fost prima persoană de culoare care a devenit imaginea oficială a casei de modă Dior.

12. A fost una din cele mai influente persoane din lume în 2012, fiind în Top 100, realizat de revista Time.

13. În februarie 2008, statul Barbados, acolo unde s-a năcut cântăreața a creat o sărbătoare națională în cinstea ei - 22 februarie e Ziua Rihannei în Barbados, la două zile după ziua ei de naştere.

14. Are peste 20 de tatuaje. Primul şi l-a făcut imediat după debutul în muzică, nişte note muzicale pe picior.

15. Când era mică, Rihanna a participat la o exorcizare într-o biserică din Barbados. Acum râde când îşi aminteşte cum murea de frică la acel moment.

 Acum, spune că îi e frică de locurile bântuite.