Ştii deja că lumea e neaşteptat de mică, având în vedere cât e de mare. Şi tocmai de aceea e plină de surprize de multe ori.

Îți lăsăm aici o galerie de vedete despre care probabil nu ştiai că au o legătură de rudenie.

Steven Spielberg este naşul lui Drew Barrymore. Deci poate nu ți se mai pare doar o întâmplare fericită că Drew a ajuns celebră încă din copilărie. Naşul a distribuit-o în rolul lui Gertie în "E. T" când avea doar 6 ani şi de acolo a început totul.

Phil Collins este tatăl actriței Lily Collins. Talentul şi asemănarea ei cu Audrey Hepburn i-au deschis multe uşi, iar acum este nominalizată la Globurile de Aur. Probabil a ajutat-o şi faptul că este fiica lui Phil Collins, câştigător al mai multor premii Grammy şi Oscar. Ca talent, zicem ;)

Kate Middleton şi Guy Ritchie sunt veri de gradul al IV-lea

Julia Roberts este mătuşa actriței Emma Roberts. Chiar dacă mama Emmei ar fi dorit ca fata ei să nu aibă nimic de a face cu cinematografia şi să aibă o copilărie şi o viață normale, fetei nu prea i-a păsat. În 2010, Emma şi Julia au jucat împreună în "Valentine's Day".

Dakota Johnson este fiica actriței Melanie Griffith cu Don Johnson

Thomas Brodie-Sangster este văr de gradul al II-lea cu Hugh Grant

Beyoncé şi Bianca Lawson sunt surori vitrege

Barack Obama şi Brad Pitt sunt veri de gradul 9. Cel puțin aşa au stabilit cei de la New England Historic Genealogical Society, aceiaşi oameni de ştiință care au descoperit că Obama are o legătură şi cu Winston Churchill.