Ai crede că orice actor iubeşte fiecare personaj căruia i-a dat viață şi uneori chiar ți-e greu să mai faci diferența între unul şi altul. Dar mai sunt şi excepții. Nu ți-ai dat seama? Păi înseamnă că sunt actori chiar buni!

Uite 5 actori care au recunoscut că au urât din suflet unele roluri pe care le-au jucat

Cele mai DUBIOASE faze pățite de actori când filmau scene de sex

Daniel Radcliffe - Harry Potter and the Half-Blood Prince

Uneori nici nu ştie lumea dacă să îi spună Daniel Radcliffe sau Harry Potter pentru că a crescut, literalmente pe platourile de filmare ale francizei. Dar puțini au aflat că a urât pur şi simplu rolul din partea a 6-a, "Harry Potter and the Half-Blood Prince", pentru că i s-a părut că a jucat oribil.

Robert Pattinson - Twilight

N-ai fi zis, dar Robert pur şi simplu nu suportă saga care l-a făcut celebru. Mai jucase el şi înainte, dar rolul ăsta a fost rolul vieții lui. Cel puțin aşa a crezut toată lumea, până când a început să spună pe față ce simte de fapt petru personajul Edward Cullen. "Cu cât citeam mai mult scenariul, cu atât îl uram mai tare pe acest tip. În plus, este un virgin de 108 ani, deci evident că avea nişte probleme", spunea Pattinson despre Edward.

George Clooney - Batman & Robin

Nu poate să zică nimeni că George Clooney nu e un actor foarte tare. Dar dacă ai văzut Batman & Robin din 1997 s-ar putea să îți pui oarece întrebări. De fapt a fost atât de slab, încât nu a mai avut nimeni curaj să facă un nou film cu Batman timp de 8 ani :)) Chiar şi Clooney şi-a cerut scuze: "Când l-am cunoscut pe Adam West (Batman din anii '60, n. r.), i-am cerut iertare. Şi scuze şi pentru sfârcurile de pe costum".

Halle Berry - Catwoman

Halle Berry a avut doar critici nefavorabile după rolul ăsta. Şi a "câştigat" Zmeura de Aur la ma multe categorii. Dar şi le-a asumat pe toate, iar la Gala Zmeura de Aur a apărut chiar în persoană şi a ținut şi un discurs: "Vreau să le mulțumesc celor de la Warner Brothers pentru că m-au distribuit într-un film de rahat şi odios".

Sean Connery - James Bond

Asta ar trebui să spună tot: "L-am urât mereu pe James Bond. Mi-ar plăcea să-l ucid". Au fost chiar cuvintele actorului.