Unele vedete au spirit antreprenor și se pricep mai bine la afaceri decât la muzică. Dincolo de contractele de imagine, mulți cântăreți s-au lansat în lumea fashion-ului sau a business-ului și astfel și-au rotunjit conturile semnificativ. 

Dr. Dre - căștile Beats by Dr. Dre i-au rotunjit semnificativ conturile. Averea lui a ajuns la 800 de milioane de dolari grație vânzării de căști și serviciului de streaming Beats Electronics. 

Kanye West - casa de producție G.O.O.D. Music i-a adus bani frumoși în conturi, dar a dat lovitura cu adevărat datorită brand-ului Yeezy. Hainele și încălțămintea i-au adus o avere pentru care mulți îl invidiază, iar Kanye mai are puțin până să treacă pragul de un miliard de dolari.

Jay Z - are un club de noapte, afaceri cu vodcă, e implicat și în industria fashion, iar serviciul de streaming muzical Tidal i-a umplut conturile. În prezent, alături de Beyonce, formează unul dintre cele mai bogate și influente cupluri din lume.

Pharrell Williams - are două brand-uri de haine (Billionaire Boys CLub și Ice Cream), a creat o linie de bijuterii și ochelari pentru Louis Vuitton și a colaborat și cu un brand de fashion japonez. Ar putea spune lejer că face mai mulți bani din modă decât din muzică. 

Rihanna - dincolo de contractele de imagine cu Puma, Riri a lansat o colecție de make-up sub numele Fenty, iar acum are și o linie proprie de lenjerie intimă și accesorii. Produsele de machiaj s-au vândut ca pâinea caldă și i-au adus un profit de 100 de milioane de dolari în primele 40 de zile.