De-a lungul lui 2015, multe celebrități au avut de făcut modificări la statutul lor social. De la căsătorie, la divorț și de ce nu, înapoi la căsătorie. Nicio vedetă de la Hollywood, din lumea muzicii nu mai reușește să intre într-un con de umbră, nici dacă își dorește, căci prima ceartă pe care o au în propria bucătărie, alături de partenerii de viață, îi propulsează, din nou, pe prima pagină a tabloidelor.

Este și cazul amuzantului Vince Vaughn. Actorul și frumoasa lui cucerire, după care încă bălesc mulți, sunt căsătoriți înca din 2010, iar în prezent au deja doi copii împreună. Vince știe că este un bărbat norocos și își amintește acest aspect ori de câte ori merge braț la braț cu soția sa și întoarce brusc capul. E momentul în care suprinde multe priviri întoarse și știe că nu sunt întreptate către el, oricât de celebru și amuzant ar fi.

Miles Teller reușește să ”vrăjească” fetele și în viața de zi cu zi. Dacă în majoritatea filmelor în care joacă, Miles are rolul adolescentului cuceritor, se pare că realitatea nu e departe de scenariile filmelor.  Farmecul lui a "îmbătat-o" din prima pe Keleigh Perry, iar presa a transformat-o rapid, pe aceasta, din "neica-nimeni" în superstar demn de... covorul roșu.

Ludacris pozeaza în soțul cuminte, alături de frumoasa Eudoxie. Nici nu ai zice ca rapperul a facut un copil, pe ascuns, cu o amică. Ce e bine, e că cei doi sunt încă împreună, în ciuda oricărui aspect.

Derek din ”Anatomia lui Grey” și soția sa au fost la un pas de a divorța, în 2015, dar începutul lui 2016 a venit cu forțe proaspete pentru relația lor. Au tras o gura mare de aer, la început de an și și-au propus să rămână împreună, orice ar fi. Să vedem, însă, cât va dura!

Kevin Hart stârnește hohote de râs și în viața de zi cu zi. Și asta mai ales când iese în oraș, împreună cu logodnica lui cu un cap mai înaltă. Cine îi vede pe stradă, fără să îl recunoască pe actor, sunt convinși că văd o mamă ce se îndreaptă către magazinul de jucării, alături de fiul ei. Ceilalți doi din fotografie... par că au găsit deja magazinul.

Matt Damon și Luciana Barosso formează unul din cele mai sudate cupluri de la Hollywood. La început, nici bruneta nu era cunoscută, însă acum, după ce l-a făcut pe actor tată, de trei ori, e cunoscută oriunde în lume. E soția lui Matt Damon! Aveți grijă!