Tot mai mulți părinți sunt nevoiți să îşi crească singuri copiii, din diferite motive, iar superstarurile nu fac nici ele excepție. Chiar dacă au de respectat contracte şi sunt prezente mai mult pe la evenimente decât pe acasă, vedetele care s-au trezit că au rămas "single parents" au reuşit să facă o treabă bună cu cei mici. Culmea, nu vorbim despre mame singure, ci despre tați. Singuri şi celebri.

Liam Neeson a rămas văduv în 2009, când soția lui, Natasha Richardson, a murit în urma unui teribil accident la schi. Actorul a rămas singur cu cei doi fii ai lor, Daniel şi Michael, care aveau 12, respectiv 13 ani. Niciunuia dintre ei nu le-a fost uşor să îşi revină după pierderea suferită, dar până la urmă au reuşit. Liam Neeson şi-a dedicat tot timpul liber copiilor şi nu s-a recăsătorit.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Like father like son

A post shared by Daniel Neeson (@bgdans91) on

 

Pierce Brosnan are 5 copii, iar pe trei dintre ei i-a crescut mai mult singur. Charlotte şi Chris au fost adoptați de actor şi de prima lui soție, Cassandra Harris, când aveau 9, respectiv 8 ani. Dupa trei ani de la adopție, cei doi au avut împreună un fiu, Sean. Când credeau că au tot ce le trebuie, Cassandra s-a îmbolnăvit de cancer şi a murit, iar Brosnan a rămas singur cu cei trei copii. Nu intenționa să se mai căsătorească vreodată, dar destinul a avut alte planuri cu el. În 1994 a cunoscut-o pe jurnalista Keely Shaye Smith, cu care s-a căsătorit în 2001, iar familia lui Brosnan s-a extins cu încă doi copii, Dylan şi Paris.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Just ❤️ and da boys...Paris, Sean, Dylan, Nicky, Pops and one little girl Marley May

A post shared by Pierce Brosnan (@piercebrosnanofficial) on

 

Nicholas Cage a avut primul fiu în 1990. Weston a fost rezultatul unei relații care s-a terminat destul de urât. Actorul a câştigat custodia băiatului după ce i-a dat mamei acestuia o casă la Hollywood. Weston Cage are acum 28 de ani, este muzician şi pare tentat şi de actorie.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Congrats to mi padre for unleashing a legendary performance. #mandy #movie

A post shared by Weston Cage Coppola (@westoncage) on

 

Al Pacino este tatăl a trei copii cu toate că nu a fost niciodată căsătorit. Fiica cea mare, Julie, s-a născut în 1989, iar gemenii Olivia şi Anton s-au născut în 2001, după o relație cu actrița Beverly D'Angelo. Cei doi s-au despărțit, dar împart custodia copiilor, iar actorul încearcă mereu să-şi organizeze programul astfel încât să poată petrece cât mai mult timp cu copiii săi.

Collin Farrell creşte doi fii, James (16 ani) şi Henry (10 ani), după ce s-a despărțit de mamele lor.

Lenny Kravitz şi Lisa Bonet au avut o relație de 3 ani, dar după divorț fiica lor, Zoe, a rămas cu tatăl; la început părinții au avut custodie comună, dar la 11 ani fata a decis că vrea să locuiască full time cu tatăl ei. Zoë Kravitz este o actriță faimoasă şi cochetează şi cu modelingul.