Talentul se moștenește, iar celebritățile știu asta cel mai bine. Câteva staruri au frați și surori la fel de talentați, care le calcă pe urme. Au ales să urmeze acceași carieră și se luptă să demonstreze că sunt capabili.

Ei sunt frații și surorile artiștilor români. Seamănă cu ei?

Când ai un frate talentat, e riscant să intri în lumina reflectoarelor. Presiunea e mare și te întrebi tot timpul: ”Oare pot să fiu mai bun ca el?” Iată câteva exemple de frați și surori care au riscat și bine au făcut!

Știai că Miley Cyrus mai are încă CINCI frați și surori? Uite cine îi calcă pe urme!

Pe Chris Hemsworth îl știe toată lumea ca fiind ”Thor”. Însă nu toți știu că el are un frate la fel de sexy și de talentat, pe nume Liam. A jucat în ”Jocurile foamei” și ”Eroi de sacrificiu 2”. 

Miley Cyrus are o soră care vine tare din urmă. Noah Cyrus a debutat în același timp cu Miley, în serialul Disney ”Hannah Montana”, unde au jucat împreună cu tatăl lor.

Pe James Franco îl știți din ”Spiderman” și ”127 de ore”. Dave Franco, fratele lui mai mic e tot actor și a jucat în ”21 Jump Street” și ”Now You See Me”.

Nick Jonas mai are încă doi frați, Kevin și Joe. I-a făcut celebri serialul Disney ”Jonas”, iar apoi s-au apucat de cântat, sub numele de Jonas Brothers.

Numele Knowles vă spune ceva? Ei bine, Solange Knowles este sora lui Beyonce și este și ea cântăreață. Ce-i drept, sunt cam puține șanse s-o prindă din urmă pe ”Queen B”, dar cine știe?!

Ben Affleck are un frate pe nume Casey, care e actor și regizor. Ce-i drept, nu are la fel de mult succes, dar a jucat în ”Interstellar” și ”Ocean's Eleven”.

Sora Selenei Gomez se transformă într-o adolescentă frumoasă și talentată. Bailee Madison a jucat în serialul ”Neveste disperate”, dar și în câteva filme marca Hollywood, cum ar fi comedia ”Just Go With It”, alături de Jennifer Aniston.