Priyanka Chopra i-a furat inima definitiv simpaticului Nick Jonas și au avut parte de o nuntă ca în basme. Fotografiile de la petrecerea care a ținut cinci zile au făcut înconjurul lumii și au fost intens admirate și comentate.

Dar cine e, mai exact, Priyanka, femeia care l-a cucerit pe fostul star Disney? Probabil știi deja că este actriță, este originară din India și este mai mare decât el cu 10 ani. Uite alte 7 detalii pe care probabil nu le știai despre ea!

În anul 2000, a câștigat Miss World Pageant. Avea 18 ani când a fost încoronată miss. În același an a primit și titlul Miss World Continental Queen of Beauty of Asia & Oceania.

Provine dintr-o familie de medici. Atât tatăl, cât și mama ei au profesat ca medici pentru armata indiană.

E cea mai urmărită vedetă din India pe Instagram. Are peste 32 de milioane de fani. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

And forever starts now... ❤️ @nickjonas

O postare distribuită de Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra) pe

Are pe încheietură un tatuaj cu ”Daddy's lil girl”. Este scrisul de mână al tatălui ei, care a murit în 2013. 

Înainte să fie actriță, și-a încercat norocul în muzică. A debutat în 2012 și a colaborat cu will.i.am și cu Pitbull înainte să se apuce de actorie. 

Îi place să scrie. A avut o rubrică în Hindustan Times, iar în prezent lucrează la o carte de eseuri intitulată ”Unfinished”.

E prietenă bună cu Meghan Markle. Se spune că ea i-ar fi aranjat blind date-ul cu prințul Harry, în urma căruia s-au și combinat.