În timp ce tu ești din ce în ce mai dependent de rețelele de socializare, artiștii mari renunță la ele fără să clipească. Fie își închid conturile pentru o perioadă, fie nu sunt activi cu lunile, în ciuda faptului că milioane de oameni le urmăresc activitatea. 

Unii dintre ei, cum ar fi Demi Lovato sau Justin Bieber s-au răzgândit după o perioadă și au revenit pe rețelele de socializare. Alții, ca Ed Sheeran, s-au ținut tari pe poziții luni de zile. 

Tu cât ai stat cel mai mult fără Facebook, Instagram, Snapchat sau Twitter?

Justin Bieber și-a închis Instagram-ul după ce fanii l-au criticat pentru pozele cu noua iubită. Selena a pus și ea paie pe foc, dar și-a cerut scuze ulterior. 

Pe Demi Lovato a luat-o gura pe dinainte și a criticat-o pe Mariah Carey. Presa a făcut din țânțar armăsar, iar Demi a ales să rezolve problema așa. S-a răzgândit după puțin timp și a reactivat conturile.  

Vara trecută, Taylor Swift și-a șters toate postările de pe Instagram. A revenit după o săptămână, cu niște videoclipuri cu șerpi și toată lumea s-a întrebat care e semnificația lor.

Ed Sheeran a făcut aroganța maximă în decembrie 2015: a renunțat la telefon, e-mail și social media, pentru că îi ocupau prea mult timp și voia să se concentreze asupra muzicii. Pauza l-a ținut mai bine de un an, până a lansat albumul ”Divide”.

Ariana Grande nu a mai postat nimic pe Instagram și nici pe Twitter de pe 1 ianuarie.

 

 

see you next year

O postare distribuită de Ariana Grande (@arianagrande) pe

Sam Smith a spus adio platformei Twitter, după prestația de la Oscaruri din 2016. Bine, între noi fie vorba, nu a fost de vină prestația, ci niște pahare de Martini.

Lui 50 Cent banii îi mănâncă zilele. S-a fotografiat pe Instagram cu grămezi de bani, în timp ce se plângea că e în faliment. Apoi, a renunțat la Instagram, să fie sigur că nu mai face vreo prostie.