Toate superstarurile au fițele lor, că doar şi-au câştigat acest drept, dar important este că din când în când arată că celebritatea nu le-a şters latura umană. Avem pentru voi 8 vedete care au făcut gesturi pur şi simplu superbe pentru fanii lor, arătând că dragostea şi respectul sunt reciproce.

Ed Sheeran

După o campanie pe Twitter intitulată #SongForTri, echipa de management a lui Ed Sheeran a aranjat o surpriză pentru Triona Priestley, o tânără care suferea de o boală gravă şi era pe moarte. Ed i-a cântat Trionei la telefon "Little Bird" chiar când aceasta îşi dădea ultima suflare, pe un pat de spital, înconjurată de familie.

Chris Pratt şi Chris Evans

Cei doi actori au pus un pariu, iar cel care pierdea trebuia să meargă la un spital de copii îmbrăcat în costumul de supererou. Evans (Captain America) a câştigat pariul, iar Pratt (Peter Quill/Star-Lord, din Gardienii Galaxiei) a făcut o vizită la un spital din Boston. De acolo nu avem poze, dar cel mai tare e că, deşi nu a pierdut, Chris Evans a decis să îmbrace şi el costumul lui Captain America pentru copiii de la un spital din Seattle. Ăsta da supererou!

Bruno Mars

În timpul unui concert, Bruno a aflat că în public era şi o fată de 11 ani, care supraviețuise după un accident teribil şi a fost ajutată în perioada de recuperare de piesele sale. Cântărețul a oprit spectacolul şi a chemat-o pe Zumyah pe scenă şi a cântat doar pentru ea "Just The Way You Are". Awwww!

Dwayne "The Rock" Johnson

"The Rock" o fi el un dur, dar să ştiți că se înmoaie şi el! A dovedit-o când a invitt pe platourile de filmare ale Baywatch un copil bolnav în fază terminală. Tater, în vârstă de 7 ani, îi scrisese lui Dwayne Johnson o scrisoare în care îi povestea de ce să îl cunoască personal era cea mai mare dorință a sa.

Gest superb făcut de Eminem pentru un fan bolnav de cancer. Tânărul a murit în ziua următoare!

Katy Perry

Cântăreața i-a făcut o surpriză uriaşă unui tânăr care a supraviețuit masacrului dintr-un club din Orlando, în 2016. Tony Marreo, rănit în urma atacului armat, povestea, în emisiunea lui Ellen DeGeneres, că piesa "Rise", a lui Katy Perry, l-a ajutat enorm în perioada de recuperare, cât timp a stat în spital. Habar n-avea că artista lui preferată era în culise şi tocmai atunci ea a venit, l-a îmbrățişat puternic şi, în plus, i-a promis că îi va achita taxa de studii pentru primul an la o academie de film, pentru a-l ajuta să-şi împlinească visul.

Chris Hemsworth şi Tom Hiddleston

Thor şi Loki nu s-au mai călcat pe bătături ca în filmele celor de la Marvel şi au mers împreună la un spital de copii. Şi-au luat cu ei şi costumele, dar şi ciocanul lui Thor şi au bucurat peste 80 de puşti care au fost super bucuroşi să-i cunoască.