Ştii vorba aia care spune că aşchia nu sare departe de trunchi? Se aplică şi în lumea vedetelor. Uite opt cazuri de superstaruri care au părinți cel puțin la fel de celebri ca ei.

FOTO: Ei sunt frații şi surorile vedetelor despre care habar n-aveai că există!

Ben Stiller şi Jerry Stiller

Puțini ştiu că Ben Stiller este fiul unuia dintre cei mai amuzanți actori de la Hollywood, Jerry Stiller. Este super cunoscut pentru rolrile din Seinfeld - tatăl lui George, remember? - şi The King of Queens - simpatic de enervantul Arthur -, dar a avut şi un show de comedie cu soția sa, Anne Meara - Stiller and Meara.

Chris Pine şi Robert Pine

Pe Chris Pine l-ai văzut în seria nouă Star Trek sau în Just My Luck, dar nu ştiai că este fiul lui Robert Pine, celebru pentru rolurile din Days of our Lives sau CHiPs.

Robert Downey Jr. şi Robert Downey Sr.

Îl ştii din Iron Man şi Sherlock Holmes, ca să fim scurți, dar acasă Robert Downey Jr. dă socoteală în fața la fel de celebrului său tată, şi el actor şi producător.

Charlie Sheen şi Martin Sheen

E greu să nu îl ştii pe Charlie Sheen! Probabil cel mai cunoscut rol al său este cel din "Two and a Half Men". Dar ştiai că e fiul lui Martin Sheen? hai că dacă te uiți bine la ei parcă seamănă. Cei doi au o legătură indestructibilă, iar bătrânul Sheen i-a fost alături lui Charlie în perioada în care a recunoscut că este seropozitiv.

Scott Caan şi James Caan

Pe Scott îl ştii din Oceans Twelve şi Hawaii Five-0 şi a ales actoria pentru că l-a impresionat tatăl său în The Godfather (Sony Corleone).

Alexander Skarsgård şi Stellan Skarsgård

Pe Alexander îl ştii din True Blood (Eric Northan) şi a moştenit talentul de actor de la tatăl lui, celebru încă din adolescență după ce a jucat într-un serial suedez. Pe Stellan Skarsgård îl ştii din pirații din Caraibe şi din The Girl with the Dragon Tattoo.

Stephen Marley, Ziggy Marley şi Damian Marley sunt fiii lui Bob Marley şi au preluat stilul reggae inconfundabil al tatălui lor pe care îl ascultă oameni din toate generațiile.

Enrique Iglesias şi Julio Iglesias

Niciunul dintre ei nu are nevoie de prezentare. pe Enrique îl vezi zilnic la ZU TV şi îl asculți la Radio ZU, iar de tatăl lui ai auzit sigur, indiferent din ce generație faci parte.