Se spune că viața bate filmul şi pentru unii chiar aşa este. Chiar şi pentru actorii care şi-au găsit perechi chiar pe platourile de filmare.

7 cupluri care au făcut senzație în filme, dar s-au URÂT de moarte în realitate

Uite 9 cupluri de actori care s-au cunoscut la locul de muncă.

Jennifer Aniston şi Justin Theroux

Jennifer şi Justin s-au cunoscut pe platoul de filmare pentru "Wanderlust", în 2010. Mai îndeaproape, cel puțin, pentru că au jucat împreună. Amândoi veneau după despărțiri dureroase şi se pare că experiențele anterioare i-au ajutat să construiască o relație trainică. S-au căsătorit în 2015.

Tom Hardy şi Charlotte Riley

Când au acceptat să joace în "Wuthering Heights", nici Tom, nici Charlotte nu ştiau că asta le va schimba viața. S-au logodit după un an de relație şi după alți patru s-au căsătorit.

Benedict Cumberbatch şi Sophie Hunter

S-au cunoscut pe platoul de filmare la "Burlesque Fairytales" şi inițial au fost doar buni prieteni. Relația lor a evoluat şi până la urmă s-au căsătorit, iar acum au împreună doi copii.

Michael Fassbender şi Alicia Vikander

Au jucat doi îndrăgostiți în "The Light Between Oceans" şi şi-au louat rolurile atât de în serios, încât au rămas împreună şi după filmări.

Ashton Kutcher şi Mila Kunis

S-au cunoscut pe platoul de filmare al serialului "That 70's Show" şi timp de 14 ani au fost doar prieteni, deşi în film erau un cuplu. Până în 2015, când s-au căsătorit în secret, iar acum au doi copii împreună. Ca să vezi cum aşează viața lucrurile...

Emma Stone şi Andrew Garfield

Au jucat împreună în "The Amazing Spider-Man" şi s-au îndrăgostit unul de altul. Relația lor a fost una cu năbădăi: intrigi, certuri, despărțiri şi împăcări.

Chris Pratt şi Anna Faris

Au jucat împreună în "Take Me Home Tonight", un film de care probabil nu au auzit mulți, pentru că nu a avut deloc succes. I-a adus, însă, împreună pe Anna Faris şi Chris Pratt, care s-au căsătorit în 2009 şi au împreună un film. Şi probabil asta înseamnă să iei ce e mai bun de la viață.

Sarah Michelle Gellar şi Freddie Prinze Jr.

Cei doi se afişează rar împreună la evenimente, aşa că unii s-ar putea să nici nu ştie că formează un cuplu. Au jucat împrenă în "I Know What You Did Last Summer" şi în "Scooby Doo", iar acum sunt căsătoriți. Deci viața bate filmul.

Natalie Portman şi Benjamin Millepied

"Black Swan" nu i-a adus lui Natalie Portman doar un Oscar, ci şi sufletul pereche, Benjamin fiind coregraful cu care a lucrat la proiect. Cei doi s-au căsătorit rapid şi au făcut şi doi copii între timp.