Ştiți poveştile alea de dragoste din filme pe care sunt #CoupleGoals pentru oricine? Unele chiar au devenit reale. Pentru că dincolo de scenariu şi de indicațiile regizorilor actorii care le-au dat viață erau îndrăgostiți unii de alții şi în viața reală.

Îți lăsăm aici 9 filme în care actorii s-au iubit pe bune şi pe care poți să le vezi când ai nevoie să crezi în dragostea adevărată. Enjoy!

Gigli (2003) a fost filmul care a dus la formarea cuplului Jennifer Lopez - Ben Affleck. Personajul ei, Ricki, este o ucigaşă şi o femeie care urăşte bărbații din toți ficații, dar care se îndrăgosteşte de carismaticul Larry, ceea ce îi schimbă viața complet. Povestea din film a devenit realitate pentru cei doi, care s-au îndrăgostit unul de altul.

Vicky Cristina Barcelona (2008) a fost filmul care i-a adus împreună de Penelope Cruz şi Javier Bardem. Cei doi au jucat rolul a doi soți cu o căsnicie neobişnuită, iar pasiunea care s-a născut între ei la filmări a fost scânteia care a aprins flacăra unei iubiri care a evoluat într-o căsnicie solidă în viața reală

Cruel Intentions (1999) a aprins flacăra pasiunii între Reese Witherspoon şi Ryan Phillippe, aşa că pentru ei a fost mai mult decât un rol ceea ce aveau de jucat.

The Rum Diary (2010) i-a adus împreună pe platoul de filmare pe Johnny Depp şi Amber Heard. La fel ca în scenariu, cei doi s-au îndrăgostit unul de altul, iar după filmări actorul a cerut-o imediat în căsătorie pe frumoasa blondă spre dezamăgirea Vanessei Paradis, care aşteptase acest gest timp de 14 ani. Povestea a "ars", însă, repede şi l-a ars şi pe Johhny la buzunar la partaj.

Step Up (2006) i-a adus împreună pe Channing Tatum şi Jenna Dewan, care au devenit un cuplu şi în spatele camerelor de filmat. Cei doi sunt acum căsătoriți şi au împreună o fetiță,

Days of Thunder (1990) a fost prilejul cu care Tom Cruise şi Nicole Kidman s-au cunoscut. Pentru ea era primul film din carieră şi momentul în care l-a cucerit pe Tom. Povestea de dragoste din scenariu a devenit rapid una reală şi cei doi au devenit unul dintre cuplurile simbol ale Hollywood-ului.

Alfie (2004) i-a adus împreună pe Jude Law şi Sienna Miller, care în timpul filmărilor au început o poveste de dragoste la fel de intensă ca aceea din scenariu.

Mr. & Mrs. Smith (2005) a fost începutul unei relații între Brad Pitt şi Angelina Jolie, care a dus la o căsnicie de 12 ani din care au rezultat trei copii. Fără să-i numărăm pe cei adoptați.

The Amazing Spider-Man (2012) i-a adus împreună pe Andrew Garfield şi Emma Stone. Cei doi s-au îndrăgostit unul de altul în timpul filmărilor şi formează un cuplu şi în ziua de azi.