Perioada sarcinii este cea mai frumoasă din viața unei femei. E drept că uneori poate fi dificilă, dacă este vorba despre o sarcină cu probleme sau dacă viitoarea mămică face parte din familia regală. Prințesele și ducesele trebuie să urmeze o mulțime de reguli de etichetă, mai ales în perioada în care se pregătesc să devină mame. 

Meghan Markle și Prințul Harry se pregătesc să devină părinți în primăvara anului viitor. Și dacă AICI ți-am dezvăluit ce nu are voie să facă Meghan de când a intrat în familia regală, acum au apărut și mai multe reguli pe care trebuie să le urmeze. Fetelor, înainte să le mai invidiați pe prințese, ar trebui să știți asta! 

Fără cadouri pentru bebeluș. Familia regală nu poate organiza petrecere de tip baby shower, pentru că se consideră nepotrivit să primească daruri pentru bebeluș.

Nu se știe sexul bebelușului până la naștere. Nici măcar Meghan și Harry nu sunt informați de către medic dacă viitorul moștenitor va fi băiețel sau fetiță. 

Pe lângă echipa medicală, la naștere trebuie să asiste și câteva moașe. Așa este tradiția de zeci de ani, iar Meghan trebuie să se supună. 


 

Și asta nu e tot! Un reprezentant legal al statului britanic trebuie să fie acolo pentru a certifica venirea pe lume a moștenitorului tronului. 

Regina Elisabeta trebuie să fie prima care află de nașterea bebelușului regal. Abia apoi părinții pot anunța rudele, prietenii și presa.

Meghan nu are voie să poarte decolteu și nici încălțăminte care să îi lase la vedere degetele de la picioare. Chiar dacă are picioarele umflate în timpul sarcinii, sub nicio formă nu are voie să iasă în public în șlapi sau sandale.


 

Casa Regală face anunțul oficial și salută venirea pe lume a bebelușului prin 62 de salve de tun. 

La botez, bebelușul va purta aceleași haine ca toți copiii care s-au născut în familia regală înaintea lui. 

La externarea din maternitate, Meghan și Harry trebuie să prezinte moștenitorul poporului. Evident că proaspăta mămică trebuie să arate perfect, pentru că fotografiile vor face înconjurul internetului.