Nimic nu e mai enervant decât să dai nas în nas cu fostul sau cu fosta, atunci când te aștepți mai puțin. Lucrurile devin și mai tensionate dacă v-ați despărțit cu scântei sau dacă fostul e deja cu altcineva. În momentul acela ai vrea să se facă o gaură în pământ și să te ascunzi acolo.

Stai liniștit, toți trecem prin asta măcar o dată în viață. Dacă te încălzește cu ceva, s-a întâmplat și la case mai mari: vedetele s-au întâlnit cu foștii te miri pe unde, iar momentele au fost capturate. Awkward sau ce?

11 celebrități care au rămas prietene după ce au împărțit aceiași iubiți

The Weeknd și Bella Hadid au împărțit scena de la show-ul Victoria's Secret din 2016. Trecuse puțin timp de când se despărțiseră.

Ellie Goulding i-a frânt inima lui Ed Sheeran, iar el a scris o piesă despre asta. Au dat nas în nas la un eveniment, iar privirea de pe fața lui Sheeran spune totul.

Orlando Bloom nu s-a putut abține și și-a sărutat fosta soție în fața camerei de luat vederi.

Taylor Swift a trecut pe lângă fostul iubit, Harry Styles, la premiile VMA din 2013. Asta după ce i-a mulțumit pe scenă că a inspirat-o să scrie cântecul ”I Know You Were Trouble”. 

Asta e cea mai tare! Să se întâlnească actualul cu fostul, iar tu să fii la mijloc. Au pățit-o Jennifer Lopez, Casper smart și Diddy. Awkward as hell!

Rihanna și Drake au dat nas în nas la o petrecere pentru copii anul trecut. Drake tocmai se combinase cu J. Lo, așa că s-au ignorat cu grație. 

Harry Styles și Cara Delevingne au dat nas în nas la British Fashion Awards în 2014. Culmea e că era și Kendall Jenner în peisaj, cu care Styles a avut o relație până în 2015.