Fanii seriei Star Wars așteaptă cu sufletul la gură lansarea spin off-ului "Solo: A Star Wars Story". Filmul spune povestea personajului contrabandist din prima trilogie Star Wars, Han Solo, care va fi interpretat de actorul Alden Ehrenreich, cum îl cunoaște pe Chewbacca, viitorul său copilot Wookie, și pe Lando Calrissian - interpretat de eroul din „Atlanta”, Donald Glover .

Acțiunea se petrece cu câțiva ani înainte de a se alătura Rebeliunii, însă ceea ce a umit pe toată lumea a fost concedierea regizorilor, în luna august, când filmările erau aproape gata.

Harry Styles este la un pas de însurătoare! Uite cine este și cum arată tipa care i-a "furat" inima!

Acest fapt aproape că a dublat costurile producției, care repetă scenariul Star Wars: Episode IX - rămas de asemenea fără regizorul Colin Trevorrow. Ron Howard este cel care a preluat scaunul regizoral după retragerea impusă de Disney a duo-ului Phil Lord – Chris Miller.

Feli este în doliu! Persoana cea mai dragă ei a murit!

Din distribuție mai fac fac parte Woody Harrelson, Emilia Clarke, Thandie Newton, Phoebe Waller-Bridge, Joonas Suotamo și Paul Bettany. Lansarea filmului este programată pentru 25 mai.