Camila Cabello, artista care a dat lovitura în cariera solo după despărțirea de Fifth Harmony, a împlinit 21 de ani. Cântăreața a avut o poveste de viață demnă de un scenariu de film și chiar a lansat pe Youtube o autobiografie.

Iată 12 lucruri pe care nu le știai până acum despre Camila Cabello!

DIETA cu care Beyonce a slăbit 30 de kilograme. Durează doar 22 de zile!

1. A crescut în Cuba și Mexic - Artista s-a născut la Cojimar, în estul Havanei, Cuba, pe 3 martie 1997. Când era mică, familia sa s-a mutat din Havana în Mexico City, iar apoi s-a stabilit în Miami, Florida, când artista avea doar cinci ani.

2. A abandonat școala pentru muzică - Camila Cabello a renunțat la școală în clasa a IX-a  pentru a-și urma visul, cel de a deveni cântăreață. Mai târziu, a reluat studiile și a obținut diploma de liceu.

3. A fost eliminată de la The X Factor - Artista a fost eliminată devreme din show-ul de talente grație căruia a devenit cunoscută în toată lumea. Camila a fost eliminată din bootcamp, iar apoi a fost adusă înapoi pentru a forma alături de alte 4 fete trupa Fifth Harmony.

4. Prima ei audiție la X Factor nu s-a văzut la TV - Camila a participat la audițiile X Factor, show-ul din Greensboro, Carolina de Nord, când avea doar 15 ani. A cântat "Respect" de la Aretha Franklin, însă momentul nu a mai fost televizat, pentru că show-ul nu avea drepturile de autor pentru acest cântec.

5. Camila Cabello a fost subiectul unei petiții online - 28 de persoane au semnat pentru ca The X Factor să difuzeze prima ei audiție în cadrul show-ului.

6. Muzica latino o inspiră - Camila Cabello a ascultat toată copilăria doar muzică latino, iar artiștii săi preferați sunt  Celia Cruz și Alejandro Fernández.

OMG! O artistă de la noi a recunoscut: "Sunt de etnie romă şi mă mândresc cu asta!"

7. E vegană - Cabello a dezvăluit într-un interviu în 2018 pentru The New York Times - după ce a comandat o salată de varză kale - că este vegană.

8. A scris hit-ul "Havana" în timp ce mânca sushi - Artista își comandase sushi împreună cu producătorul Frank Dunes, în timp ce acesta lucra la o piesă instrumentală care i-a amintit Camilei de copilărie. Așa i-a venit în minte refrenul de la "Havana" și a scris piesa imediat.

9.  "Havana" a depășit recordul în topul Billboard - a fost peste 7 săptămâni pe primul loc în topul Billboard - fiind cea mai bună performanță a unei artiste solo de sex feminin în ultimii 5 ani.

10. Prima sa piesă din cariera solo a fost un fiasco - La scurt timp de la despărțirea de Fifth Harmony, Camila Cabello a lansat "Crying in the Club", o piesă scrisă de Sia și Benny Blanco. Pentru că nu a avut succes, melodia a fost exclusă de pe albumul de debut al artistei.

11. În timpul liber adoră să facă acte de caritate - Din 2016 este ambasador Salvați Copiii.

12. În adolescență, avea un poster cu Taylor Swift în dormitor.