Crezi că starurile sunt perfecte? Noi ți-am mi zis că nu, dar poate mai ai nevoie de argumente în plus. Deşi sunt tot timpul în lumina reflectoarelor, multe vedete pur şi simplu nu pot renunța la anumite obiceuri dubioase pe care le au.

10 vedete cu hobby-uri neaşteptate

Nu vorbim despre fumat, alcool sau cafea, că până i-am enumera pe toți cei care au viciile astea ar trece vacanța. Dar uită-te şi tu!

Britney Spears îşi roade unghiile. Dar rău! Şi mult!

Spune că îşi dă seama că e un obicei prost, dar când o apucă... La cum arată mâinile ei, sperăm să nu îşi roadă unghiile alea până la coate într-o zi...

Şi nu e singura care are obiceiul ăsta. "Virusate" sunt şi Olivia Wilde, Cameron Diaz, Fergie şi chiar Kate Middleton, cât de ducesă e ea de când s-a măritat cu prințul William al Marii Britanii.

Sarah Jessica Parker, din "Sex And The City" îşi muşcă necontrolat buzele şi obrajii.

Rihanna e dependentă de rețelele de socializare. Nu o spunem noi, nu e bârfă de radio-şanț, o spun psihologii care i-au analizat comportamentul şi care au descoperit că trăieşte cu o teamă patologică de a nu mai fi populară.

Mila Kunis e dependentă de "junk food". Actrița a şi mărturisit că nu se poate abține de la gogoşi sau burgeri, de exemplu, şi că e atentă cu alimentația doar când trebuie să slăbească pentru vreun rol. Well, ce să zicem? O greşeală recunoscută e pe jumătate iertată...

Adele nu poate fără gumă de mestecat. Pur şi simplu nu poate! Şi nici măcar nu-i pasă că o vede lumea cu guma în gură peste tot. Chiar şi când "eticheta" ar interzice. Bine... Adele e Adele!