Ai o iubită care a ținut să te prezinte părinților, dar mama ei pur şi simplu nu te place? Poate nu ai făcut o impresie bună la prima întâlnire. Dar există mereu a doua!

Iată ce ar trebui să faci dacă vrei să te bagi pe sub pielea "soacrei".

Când mai mergi acasă la ea, ai putea să-i duci mamei flori. Mai ales dacă nu ai făcut-o când au fost făcute prezentările. Ar putea să o mai "înmoaie" dacă vede că eşti un tip atent.

Încearcă să o cunoşti şi las-o să te cunoască. Dacă vede singură că nu eşti "zmeul" care îi va face "cosânzeana" să sufere, lucrurile ar trebui să înceapă să meargă ceva mai bine.

Fii atent cu iubita în fața ei. Atenție, asta nu înseamnă să o sufoci cu dovezi de iubire. Părinților ei s-ar putea să nu le placă prea mult asta. Şi aşa se gândesc că cine-ştie-ce-i faci.

Roagă-ți iubita să te ajute să faci o figură frumoasă. Nu trebuie să-ți fie jenă dacă nu te descurci singur!

Încearcă să te înțelegi cu tatăl. Dar fii prudent! Nici el s-ar putea să nu te privească cu ochi prea buni. Doar îi săruți şi îi mângâi fetița. La altele refuză să se gândească. Totuşi, sub privirea care îți scanează fiecare mişcare s-ar putea să se mai ascundă ceva solidaritate masculină de pe vremea când era şi el în pielea ta. Poate ai noroc şi te va ajuta cu mama. Dar doar dacă îi arăți că eşti "băiat bun".

Roagă-le pe prietenele iubitei să îți facă reclamă. S-ar putea să ajute cât de cât.