Ryan Reynolds

Da, Ryan Reynolds este un actor canadian, însă are rădăcini irlandeze. E foarte posibil ca treaba asta să aibe legătură cu faptul că a fost numit de revista People "Sexiest Man Alive" în 2008, 2009 și 2010.


foto via

Chris Evans

Felicitări, Marvel Cinematic Universe pentru un casting reușit! Chris Evans este actorul care îl joacă pe Captain America.

Evans are rădăcini italiene și irlandeze. Plănuia să meargă la Universitatea din New York, dar în vacanța de vară a întâlnit un impresar care l-a ajutat să joace într-un serial tv. Acum e un star în toată regula.

foto via

Colin Farrell

Colin Farrell e un băiat rău al Hollywood-ului și totodată unul dintre puținii 100% irlandezi. S-a născut la Dublin și a dus cu el accentul său mereu pe marele ecran.
foto via

Gerard Butler

Gerard Butler arată ca un zeu grec. Doar că este jumate scoțian jumate irlandez.

S-a născut în Scoția, însă în interviuri a spus că familia lui e de prin toată Irlanda.
foto via

Robert Downey Jr.

Robert Downey Jr. este un alt fost băiat rău de la Hollywood, dar s-a cumințit (fapt care, hai să recunoaștem, este visul oricărei fete).
Tatăl său, Robert Downey Sr., este jumate irlandez jumate rus, iar mama sa are rădăcini germane și scoțiene.
foto via

Bradley Cooper

Bradley Cooper, are o mamă americano-italiancă și un tată irlandezo-american. A absolvit Unversitatea din Georgetown. Pe lângă fatul că arată bine, este și deștept.
foto via

Patrick Dempsey

Patrick Dempsey, cunoscut ca McDreamy din "Grey's Anatomy", este un bărbat care arată foarte bine, cu părul său perfect și sclipirea aceea din ochi.

Dempsey s-a născut în Maine, dar are rădăcini irlandeze, de care el e foarte mândru. Le-a pus copiilor săi nume clasice irlandeze: Sullivan Patrick și Darby Galen.

George Clooney

Dacă e ceva ce nu-i lipsește veteranului George Clooney, este farmecul irlandez. Are să le mulțumească pentru asta stră-străbunicilor săi, Nicholas Clooney și Bridget Byron.

Matthew McConaughey

Ce e mai sexy decât Matthew McConaughey? Matthew McConaughey la bustul gol. Și ne-a dat ocazia să-l vedem așa în multe filme.
Și el are rădăcini irlandeze. Spune că nu știe exact din ce parte a Irlandei se trage, dar e sigur că e de acolo.

Ashton Kutcher

Ashton Kutcher moștenește trăsături irlandeze de la mama sa, care mai are și origini germane.
foto via