La final de 2015 facem un review al aplicațiilor şi gadgeturilor care au înnebunit pe toată lumea. Inclusiv pe vedete.

Un român a inventat noul Facebook! Katy Perry foloseşte aplicația!

Anul ăsta s-au lansat o mulțime de aplicații amuzante, iar Delia a vrut să le încerce pe toate. Artista a fost pur şi simplu înnebunită de "Phhhoto", aplicație pentru iPhone care te ajută să faci filmulețe care seamănă mai degrabă cu nişte gif-uri. Iar dacă ai inspirație, poți obține nişte clipuri super-funny şi să strângi like-uri cu duiumul. Dacă te-am făcut curios şi ai telefon cu Android, poți obține același efect cu aplicația "Gif Me".

Pt ca va place ...hai sa...inca una niefff nieeeef niefff niefff.... #perpelitiva #aoleuaplicatia #aoleu #vai #vai

Posted by Delia on Tuesday, June 30, 2015

Posted by Delia on Tuesday, June 16, 2015

Danseaza!!!!!! #zambeste #iubeste #copilareste #dativoie #libermereu #rock'uieste #twerk'uieste

Posted by Delia on Thursday, June 18, 2015

Tot Delia ne-a arătat aplicația Dubmash, cu ajutorul căreia poți crea clipuri dublate cu sunete celebre şi super-haioase.

Ah?aaa?? Da sau nu!!!

Posted by Delia on Monday, December 14, 2015

Virală a devenit şi "Crazy-helium booth", deşi a fost lansată spre finalul lui 2014. Le-a înnebunit şi pe vedetele internaționale, printre care Ed Sheeran, Ariana Grande sau Meghan Trainor.

VIDEO: Instagram a introdus cea mai tare aplicație. Va schimba modul în care faci filmulețe!

Şi evident că a încercat-o şi Delia!

#minions @oanacosanzeana

A video posted by Delia Official (@instadelia) on

Pe acelaşi principiu funcționează şi Helium Voice Changer, o aplicație implementată de curând, care probabil va lua amploare în următoarele luni. Suntem curioşi să vedem ce vedetă o va încerca prima.

Dacă ne uităm spre jocuri, se pare că toată lumea are instalat pe telefon Candy Crush Saga. E suficient să te uiți în jur în metrou sau în autobuz: cel puțin jumătate din cei din imediata ta apropiere îl joacă. Iar cei care nu o fac au rămas ori fără vieți, ori fără baterie. Un lucru e cert: Candy Crush Saga dă dependență. Iar asta o ştie bine şi Adam Levine. Solistul de la Maroon 5 a povestit că este atât de obsedat de acest joc, încât a "furat" amprentele iubitei sale în timp ce ea dormea pentru a se putea juca pe telefonul ei, atunci când a rămas fără vieți.

La capitolul gadget-uri, selfie stick-ul a fost "vedeta" anului 2015. Te ajută să-ți faci singur poze foarte tari şi, în plus, nu mai trebuie să rogi mereu pe cineva să te fotografieze. Unii spun, însă, că invenție mai inutilă nu putea să existe şi că te bagă şi în belele. Şi au fost destule cazurile de epic fail care au devenit virale pe net. Ca să nu mai vorbim de accidente chiar urâte sau mortale.

Cum selfie stick-ul a avut atâta succes, a fost creată şi o versiune care să se plieze pe pasiunea oamenilor de a fotografia mâncarea. Aşa a apărut selfie spoon, lingura cu care poți să-ți faci poze în timp ce mănânci. Aşa că în 2016 ne putem aştepta la orice inovație în domeniu.