Un tatuaj cu chipul partenerului de viață sau cu numele acestuia nu este o idee bună niciodată, pentru că la un moment dat s-ar putea să regreți alegerea făcută și...sigur nu vrei asta.

Și ei au regretat faptul că și-au făcut tatuaje pentru partenerii de viață, mai ales că s-au despărțit apoi:

1. Rihanna și Chris Brown și-au făcut tatuaje identice când erau împreună, iar după ce s-au despărțit, artista și-a modificat tatuajul.

2. Justin Bieber a recunoscut într-un interviu că are un tatuaj cu chipul unei ”foste iubite”, dar nu a spus că ar fi vorba despre Selena, deși toată lumea știe. Justin și-a păstrat tatuajul.

3. Zayn avea tatuat pe braț chipul lui Perrie Edwards, iar după ce s-au despărțit, l-a acoperit cu alt desen. Apoi, și-a tatuat pe piept ochii lui Gigi Hadid, dar la scurt timp s-au despărțit.

4. Angelina Jolie și-a tatuat numele lui Billy Bob pe umăr, dar apoi s-au despărțit. L-a înlocuit cu datele de naștele ale copiilor ei.

5. Iggy Azalea și-a tatuat pe degete ”Live Love A$AP”, pe vremea când era cu A$AP Rocky. După ce s-au despărțit a rezolvat-o clasic: a tras un X peste numele lui.