O vorbă din bătrâni spune că “Bătaia e ruptă din rai.”, iar părinții vedetelor noastre au fost adesea de acord cu această zicală și au crezut că educația se face cu palma.

De multe ori și artiștii au mai avut conflicte cu părinții. Fie că făceau vreo prostie, fie că mai ieșeau din cuvântul lor, artiștii și părinții lor și-au reglat de multe ori probleme cu câte o palmă. Au fost palme constructive, căci astăzi le sunt recunoscători părinților că i-au corectat acolo unde au greșit și că datorită lor sunt acum oameni de succes.

Delia

„Nu prea a făcut năzbâtii, dar țin minte că am plecat odată de acasă şi a chemat toți copiii din bloc să petreacă la noi. Când ne-am întors am altoit-o şi eu, şi taică-su. Aia a fost singura ei petrecere, că nici acum nu face”, a spus mama Deliei.

Andreea Bălan

“Eu trebuia să execut şi dacă nu făceam, mai primeam şi o palmă. Am fost trasă de păr.” a declarat artista.

Lidia Buble

“(...) și ce-mi vine mie: mă apuc să cânt ‘Moșule, ce tânăr ești, e prima noapte când vii la mine” și îl aud pe tata că strigă la fratele meu, Corneliu, să stingă radioul. Eu continui să cânt, el continua să strige să oprim radioul și zicea ”Mă, nu vă e rușine, mă, veniți de la biserică”. Când a ieșit de acolo și m-a văzut că eu cântam, știi câtă bătaie am luat pe sacul de cartofi?“ a spus Lidia râzând.

Elena Gheorghe

„Am luat o bătăiță pe bună dreptate din cauza fratelui meu. S-a întâmplat când fratele meu mai mic avea trei ani şi eu şapte ani şi trebuia să am grijă de el.” a declarat Elena.

Dorian Popa

„Am chinuit-o puțin aşa. Învățam şi de frică…dacă pleca de la şedință supărată, BANG. Eu consider că educația trebuie să fie un pic spartană. Mă mai altoia din cand in cand.” a mărturisit Dorian, într-o discuție despre ”mamișor” și despre cum îl pedepsea.