Nu puține au fost momentele în care vedetele au trecut prin momente mai puțin obișnuite din cauza presei. Nu este ușor să afli din presă că ești la un pas de divorț sau de a-ți pierde partenerul.

Vedetele s-au obișnuit să citească toate ciudățeniile despre ei, mai mult sau mai puțin adevărate. Zvonurile despre divorț și despărțire au ajuns să îi amuze atât de mult, încât unii dintre ei nici nu se mai obosesc să dea replică ziariștilor.

Justin Bieber și Hailey Baldwin. Modelul și-a asigurat fanii că relația cu Justin este una foarte serioasă: „Nu credeți tot ceea ce citiți!”

Kendall Jenner și Travis Scott. Travis le-a spus fanilor că „Cei slabi și invidioși vor vrea să distrugă mereu relațiile frumoase”.

Ryan Reynolds și Blake Lively. Deși au existat multe zvonuri conform cărora cei doi s-ar fi despărțit din cauza faptului că Blake este foarte posesivă, Ryan a susținut că: „Nu ne vom despărți niciodată! Ea va fi mereu mama mea!”

Chris Hemsworth și Elsa Pataky. Celebrul actor care l-a interpretat pe Thor a fost acuzat că s-an despărțit de soția lui în drumul către celebritate. Acesta a postat un mesaj ironic pentru hateri: „Îmi caut soție nouă...potrivit presei.”

Will Smith și Jada Pinkett. În 2015, presa anunța că actorul și soția lui sunt pe cale să divorțeze. Will a negat toate zvonurile, spunând: „De obicei, nu răspund prostiilor, pentru că sunt contagioase.”