Știi vorba aia cu ”mâța blândă zgârie rău”? Ei bine, se aplică perfect și în cazul celebrităților.

Statutul de vedetă impune, de cele mai multe ori, anumite standarde şi pretenții pe care cei din jurul lor trebuie să le respecte. Cu unele este foarte greu de lucrat, iar pentru a le mulțumi de multe ori trebuie ca staff-ul să facă chiar și imposibilul.

Multe vedete dau pe-afară de răutate și invidie, chiar dacă nu ar recunoaște nici în ruptul capului. Avem destul exemple de rivalități, dar și de răutate gratuită.

Taylor Swift - pe cât de simpatică, pe atât de rea. Fosta ei bună prietenă, Katy Perry, a povestit că nu și-a putut da seama niciodată dacă Tay-Tay era sinceră sau nu. De multe ori, arunca replici pline de venin, gratuit, doar pentru că așa e stilul ei. Bad, bad, Tay-Tay.

Ariana Grande - sunt mai mulți cei care nu o suportă decât cei care o acceptă. Toată lumea spune că Ariana are cam multe figuri și ”vedetisme” în cap pentru vârsta și experiența ei. N-ar strica să fie mai modestă.

Christina Aguilera - a aflat pe propria piele că... roata se întoarce. După ce a făcut ani la rând mișto de Kelly Osbourne, din cauză că era mai plinuță, Aguilera s-a îngrășat și ea. ”Acum știi cum e”, i-a transmis Kelly într-un interviu.

Meghan Markle - tabloidele britanice i-au dat porecla de ”Duchess Difficult”, din cauză că este foarte exigentă și e foarte dificil să lucrezi cu ea. Mai mulți angajați ai casei regale și-au dat demisia din cauza caracterului dificil al ducesei. Presa scrie că ar fi făcut-o să plângă chiar și pe cumnata ei, Kate Middleton, în timpul pregătirilor pentru nuntă.