Sunt cunoscuți în întreaga țară, au zeci de fani, dar cu toate acestea nu au scăpat de scandalurile în care au fost acuzați că falsează în momentul prestațiilor lor. Ei sunt artiștii despre care s-a spus că nu au voce!

INNA

LA începutul carierei, Inna a fost aspru criticată după susținerea primelor sale recitale. Fanii spuneau că vocea ei nu sunt atât de bine live așa cum sună în studio. Între timp, Inna a evoluat foarte mult, s-a perfecționat, și chiar a ajuns antrenoare la „Vocea României Jr.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My absolute pleasure 🤙🚲 #TeAmoBlue

O postare distribuită de INNA (@inna) pe

 

Lidia Buble

Nici Lidia Buble nu a scăpat de acuzații la începutul carierei sale. Artista a fost criticată de fani deoarece a făcut playback într-un show cunoscut. Chiar și ea a declarat că nu se simte încrezătoare 100% în vocea ei și este într-un continuu proces de perfecționare. De aceea, artista a început să ia lecții de canto la o școală din București.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Morn' 😎

O postare distribuită de Lidia Buble (@lidiabuble) pe

 

Andreea Bălan

Andreea Bălan a fost acuzată de fostul ei manager că nu are voce și mai degrabă este doar o bună dansatoare. Cu toate acestea, Andreea încearcă la fiecare show să cânte live și să demostreze că se descurcă foarte bine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

tine totul de perspectiva ... swipe left

O postare distribuită de Andreea Balan (@andreeabalanofficial) pe

 

Voltaj

Chiar dacă este una dintre cele mai iubite formații din țară, trupa Voltaj nu a scăpat de scandaluri. În semifinala Eurovision 2015, trupa a fost acuzată că a falsat foarte mult și că nu merita să ajungă în acea etapă a concursului.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Diseara ne vedem la Targu Mures!!! Va asteptam!!! 😉😎🤟

O postare distribuită de Voltaj (@voltaj.ro) pe

 

Antonia

La începutul carierei sale, Antonia a fost criticată de fani pe seama vocii ei. Între timp, cântăreața a demonstrat că are un mare potențial și a reușit să ajungă în topuri cu piesele sale.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de •AntoniA• (@antonia) pe