Unii fani sunt atât de disperați după idolii lor, încât vor să-i vadă şi când se duc la baie şi se uită în oglindă.

Pentru a obține asta, cei mai... fani dintre fani au recurs la operații estetice care să-i facă să semene cu favoriții lor. Vi se pare o idee bizară? Stați să vedeți rezultatele.

Toby Sheldon a fost atât de cuprins de "febra" Justin Bieber, încât a cheltuit 100.000 de dolari pentru a arăta ca starul canadian.

Matt şi Mike Schlepp sunt fani Brad Pitt. Gemenii au plătit câte 15.000 de euro pentru a arăta ca faimosul actor american, în 2004. Spuneți voi cine seamănă cu Brad şi cine seamănă cu Pitt, că noi nu prea ne dăm seama.

Myla Sinananj este fan Kim Kardashian şi în 2013 a cheltuit 30.000 de dolari pentru a arăta ca ea. Vi se pare dubios? Aflați şi că şi-a dorit atât de tare să fie precum Kim, încât s-a şi combinat pentru scurt timp cu fostul soț al acesteia, Kris Humphries. Cât despre asemănare, vă lăsăm pe voi să o comentați.

Jordan James Parke este un make-up artist de 23 de ani, din Manchester, care şi-a dorit atât de mult să semene cu Kim Kardashian încât a plătit 150.000 de dolari pentru operațiile estetice care ar fi trebuit să îi îndeplinească visul. El e convins că seamănă perfect cu Kim K. Nouă ne-ar fi milă să-l contrazicem!

Mikky Jay este o femeie care l-a iubit pe Michael Jackson atât de mult, încât nu i-a ajuns să se costumeze ca el, ci a vrut să se transforme în el. A costat-o "doar" 8000 de lire sterline să-şi micşoreze bărbia, să-şi facă implant de pomeți şi să-şi aranjeze nasul. De două ori!

Donna "Marie" Trego este mare fan Lady Gaga. A plătit 60.000 de euro pentru a arăta ca "mama monstruleților", dar măcar s-a gândit să transforme investiția într-o afacere şi să pună la punct un show tribut Lady Gaga, pe care să-l prezinte în întreaga lume.