Atunci când vine vorba de modă, nu există limite. Orice e permis, iar pentru staruri se aplică regula: cu cât mai extravagant, cu atât mai bine. O ținută comentată e o ținută reușită și nu mai contează dacă hainele pe care le porți sunt pentru bărbați sau pentru femei.

Cinci cântăreți celebri au demonstrat că pot purta haine feminine fără să arate penibil. Sau... poate că da?!

8 momente în care artiștii români s-au îmbrăcat ca starurile de ”afară”

În 2011, Kanye West s-a afișat la festivalul Coachella purtând o bluză de mătase, din colecția feminină a brandului Celine. 

La premiile Grammy din 2016, Pharrell Williams a purtat o jachetă de damă de la Chanel. A asortat-o cu un tricou alb și o pereche de jeans.

Lil Wayne a avut curajul să poarte o pereche de colanți leopard print, cu vedere la boxeri, pe scena de la VMA în 2011. Pe bune, ce-ar mai fi de zis?!

Crede-ne pe cuvânt, în poza de mai jos e Young Thug, pe coperta albumului Jefferey. Un rapper îmbrăcat într-o rochie a unui designer italian chiar nu ai mai văzut până acum!

Harry Styles are o pasiune mai veche pentru cămășile de mătase cu imprimeuri feminine, dar de data aceasta a mers mai departe. În ședința foto cu care și-a promovat primul album solo, a ales un costum feminin bleu, din colecția Hillier Bartley 2016.