Game of Thrones a câştigat milioane de fani în ultimii ani şi dacă te numeri printre cei care abia aşteaptă sezonul 8, îți dăm ceva să-ți mai treacă dorul.

Te-ai obişnuit deja cu look-ul personajelor din probabil cea mai iubită franciză din ultimele decenii. Dar uite cum ar fi trebuit să arate ele dacă s-ar fi respectat exact descrierea lor din "A Song of Ice and Fire", de George R. R. Martin, care stă la baza seriei.

Daenerys Targaryen

Conform descrierii din carte, Mama Dragonilor trebuia să aibă păr argintiu şi ochi violet.

Jon Snow

În carte, Jon este un tip brunet, cu ochi gri.

Bran Stark

George R. R. Martin şi l-a imaginat pe Bran şi pe frații lui drept un băiat cu ochi albastru închis şi cu păr roşcat închis, ca mama lui.

Ygritte

În carte, iubita lui Jon Snow nu are un aspect la fel de plăcut ca pe ecran. Ygritte ar fi trebuit să aibă păr roşcat şi ciufulit, nas cârn şi ascuțit şi dinții uşor ciobiți.

Tywin Lannister

Capul casei Lannister este descris de autor drept un bărbat cu mustață, barbă, perciuni groşi şi ras în cap.

Tyrion Lannister

Tyrion ar trebui să aibă păr cărunt, un ochi negru, unul verde şi nu ar trebui să aibă nas, după ce l-a pierdut într-o bătălie.

Tommen Baratheon

Regele Tommen ar fi trebuit să fie ceva mai pufos şi să aibă păr ondulat.

Theon Greyjoy

Spre deosebire de film, în carte Theon este brunet şi are pielea închisă la culoare.

Euron "Crow’s Eye" Greyjoy

Personajul de la TV nu prea are legătură cu cel din carte, care este descris drept un bărbat brunet, cu barbă deasă, cu ochiul drept albastru şi cu cel stâng acoperit de un petic de piele.

Brienne of Tarth

Nici pe Brienne nu au prea nimerit-o producătorii. Pentru că nu are gura mare, dinții încălecați şi pistrui, ala cum o descrie George R. R. Martin.

Daario Naharis

În carte, Daario are păr albastru şi barbă împletită în trei de aceeaşi culoare, în timp ce mustața este aurie.