Fetelor, luați-vă adio și de la el! Nick Jonas s-a căsătorit în weekend cu actrița de origine indiană Priyanka Chopra. Nunta a fost una tradițională și a avut loc în India, acasă la mireasă. 

După o logodnă de patru luni, Nick Jonas și Priyanka Chopra și-au unit destinele în cadrul unei ceremonii tradiționale. Mireasa de origine indiană a ținut la tradiție și nu a îmbrăcat o rochie de mireasă modernă, ci una cu specific popular, creată de designerul Ralph Lauren. Tot el este și cel care a semnat ținuța mirelui. 

Ceremonia dedicată nunții a început încă de miercurea trecută și a ținut, exact ca în basme, mai multe zile și nopți la rând. În timp ce cununia creștină a fost oficiată de tatăl lui Jonas, mireasa și-a dorit și o ceremonie hindu, care a avut loc duminică. 

Relația dintre cei doi a început cu un mesaj pe Twitter, pe care actrița nu l-a băgat în seamă. În 2017, s-au întâlnit la o petrecere, iar Nick Jonas a îngenunchiat și i-a spus: ”Ești reală? Unde ai fost toată viața mea până acum?” Lucrurile au evoluat rapid, iar anul acesta a venit și logodna. Priyanka Chopra este mai mare decât Nick Jonas cu 10 ani.