Fiecare în parte suntem diferiți, iar acest aspect e poate unul din cele mai importante. Fiecare avem o doză mai mică sau mai mare de nebunie, dar unii dintre noi au dus-o la extrem. 

Nu suntem aici să judecăm, ci doar să observăm, aşa că îți prezentăm 7 din cei mai ciudați oameni de pe Pământ care chiar exista!

1. Supatra “Nat” Sasuphan - Ea e cea mai păroasă femeie din lume. E originară din Thailanda şi a fost diagnosticată cu o boală rară care face ca părul să-i crească prin cele mai ciudate locuri. Săraca nu are nicio vină şi e foarte fericită cu felul ei de a fi, mai ales că a devenit o celebritate deja.

2. Kim Goodman - Ciudățenia sa constă în faptul că aproape că poate să îşi scoată ochii din orbite. Şi-a descoperit "abilitatea" atunci când a fost lovit în cap cu o mască de hochei.

3. Kerry Trebilcock - Gusturile nu se discută în general, dar tipa asta are nişte gusturi cel puțin interesante. Kerry nu mănâncă niciun fel de mâncare, ci doar bureți şi săpunuri. A mâncat deja peste 4000 de bureți şi peste 100 de săpunuri...

4. Eric Sprague - I se mai spune şi "Omul Şopârlă". Nu cred că ai nevoie de prea multe explicații aici. Se supranumeşte ca fiind un "Ciudat Profesionist"

5. Ram Singh Chauhan - Sau omul cu cea mai lungă mustață din lume. E indian şi are oficial cea mai lungă mustață din lume, care măsoară 4,29 metri.

6. Cathie Jung - Are 77 de ani şi cea mai îngustă talie din lume. Doamna măsoară 1.67 şi are o tale de doar 38 de centimetri!!! A ajuns aşa pentru că a purtat un corset timp de 22 de ani. Fetelor, nu faceți asta acasă!

7. Valeria Lukyanova - Ea e femeia Barbie. A ajuns aşa după o mulțime de operații estetice. Din nou... fetelor, nu faceți asta acasă! :)