Hailey Baldwin, actuala doamnă Bieber, este o prezență discretă în lumea mondenă. Nu se știu prea multe lucruri despre ea, în afară de faptul că este fotomodel și că face parte dintr-o familie de actori, atât tatăl cât și unchiul ei fiind actori cunoscuți.

Hailey este soția lui Justin Bieber, este fotomodel și provine dintr-o familie de actori. Dar ce altceva mai știi despre frumoasa artistă, care i-a cucerit pentru totdeauna inima lui Justin?

Ne-am gândit să îți facem cunoștință mai bine cu ea:

Odată ca niciodată… a fost balerină

“Mi-e foarte dor să dansez, iar când mă uit la un spectacol de balet plâng, pentru că îmi lipseşte atât de mult.”, a declarat Hailey.

Se machiază aproape mereu… singură

Pe covorul roşu, s-ar putea ca machiajul vedetei să arate fără cusur, dar asta pentru că, se pare, este singura dată când Hailey apelează la profesionişti pentru a-şi realiza make-up-ul.

Altfel, aceasta a mărturisit: “Iubesc să mă machiez de una singură, în viața de zi cu zi.”

Margot Robbie este „her beauty icon”

Aproape toată lumea are un model, un idol, un beauty icon pe care îl admiră şi/ sau îl imită, iar Hailey o iubeşte foarte mult pe Margot Robbie. Sau aşa spun “gurile rele”. De ce? Pentru că, spunea ea:

“Iubesc frumusețea clasică, fără efort. Aceasta este frumusețea pentru mine – când pare că nu ai depus niciun efort pentru a arăta cum arăți.”

Este o suținătoare acerbă a alimentației sănătoase

Deşi se bucură, din când în când, şi de mâncarea de genul fast-food, în general Hailey se concentrează pe o dietă extrem de sănătoasă:

“Chiar mănânc sănătos. Multe legume, peşte  şi foarte puțină carte. Pur şi simplu, mă simt mai bine mâncând aşa.”

Este foarte apropiată de fetele Kardashian

Dacă dai scroll pe pagina ei de Instagram, vei afla că vedeta este foarte apropiată de toată familia Kardashian. Mai jos, la ziua de naştere a lui Kenny. Chiar are un “matching tattoo” de acelaşi fel cu Jenner.

Are cel puțin 19 tatuaje…

… peste tot. Foarte delicate, tatuajele lui Hailey sunt detalii semnificative din viața ei: numele surorii, data de căsătorie a părinților, cuvântul “pray” pe mâini, o inimă pe gleznă, cuvântul “seek” pe gâtul ei.

A beneficiat de educația de tip homeschooling

Hailey nu a avut o experiență educațională ca a celor mai mulți dintre noi, aceasta învățând acasă, iar asta a ajutat-o să fie mult mai matură decât îi este vârsta. Sau cel puțin aşa a declarat fiica lui Stephen Baldwin.

“Nu am devenit o ciudată din punctul de vedere social,  doar am sărit peste toată treaba cu petrecerile, băieții şi toată drama ce vine la pachet.”, a mărturisit Hailey.

Înainte de relația cu Justin Bieber, Hailey a format un cuplu cu Shawn Mendes.