Ce eveniment este acela fără să aflăm ce îți rezervă astrele? Chiar dacă nu sunteți superstițioși, sigur sunteți curioși să vedeți cum veți petrece Paștele în funcție de zodie.

Atenție: Acest horoscop este neconvențional, în sensul că este destul de direct, realist și pe alocuri mai mult sarcastic:

Berbec

Dacă eşti berbec, cel mai probabil te vei enerva că nu ți-au iesit cozonacii şi te vei certa cu un vecin de Paşte. Dacă ai permis, trebuie să fii atent/ă când conduci maşina ca să nu o ciocneşti!

Taur

Norocul nu te ocoleşte şi e posibil să ai parte de un câştig la care nici nu visai, fie el doar de natură spirituală. Cu Marte retrograd e foarte probabil ca de Înviere sa te pici cu ceara pe geaca nouă.

Gemeni

Nativii din Gemeni au un caracter dual si oscilează între a merge la slujba de Paște sau a lua lumină intermitentă de la stroboscopul din Club. Cu Jupiter în casa a șaptea, gemenii vor consuma mult mujdei la masa de Paște.

Rac

Ești obișnuit/ă să faci mereu un pas înapoi dar când vine vorba de petreceri cu mâncare multă ești cu două feluri înaintea celorlalți. Păcatul tăƒu astral e că tocmai țineai o dietă.

Leu

Ești încă influențat de junglă și ți-ai dori ca pentru masa de Paște să îți vânezi mâncarea dar se pare că vei vâna tot în Hypermarket. În noaptea de Înviere s-ar putea ca cineva să te calce pe pantofii tăi cei noi dar nu trebuie să te enervezi.

Fecioară

Te grabești la Înviere ca fata mare la măritat. Renunță la ce ți-ai propus de Paște. E foarte greu să agăți la biserică. Mai bine pui un acatist pentru noroc in dragoste.

Balanță

Nativii din Balanță sunt indeciși de sărbători. Ba conservatori, ba moderni, nu știi dacă sa te duci la Înviere sau să urmăresti streamingul live de pe tabletă. Astrele îți surâd și vei avea spor de like-uri dacă postezi un selfie.

Scorpion

Ești o fire darnică și vei filma slujba de Înviere pentru a o trimite prietenilor tăi care un au putut participa. Atenție la sănătate, s-ar putea să fii răgușit și să faci playback pe muzică bisericească.

Săgetător

Nativii din Săgetători sunt zodie de foc așa că nu lipsesc niciodată când se dă lumină. Te vei lua cu vorba la masa de Paște și vei arde friptura de miel. Important : fă-ți stocuri de covrigei pentru invitați.

Capricorn

Îți place să arăți bine și pentru că nu ești hotărât/ă ce ținută să adopți de Paște vei întârzia la slujbă. Dar măcar vei arăta bine. Ai grijă la trotuar, e posibil să te împiedici.

Vărsător

Ai mereu multă treabă și ești agitat/ă tot timpul. Vărsătorul va binedispune atmosfera și va turna băutură în pahare toată noaptea. Vei face multe gafe dar simțul umorului te ajută și poți scăpa cu bine din orice situație.

Peşti

Ești ca icrele negre, scump/ă la vedere. Vei aștepta toată ziua invitații de la prieteni ca să te simți ca peștele în apă. Vei uita totuși să schimbi apa la flori și să iei vopsea de ouă.