Pe lângă faptul că au o carieră de succes, au și familii cu care se mândresc. Iată cele mai recente fotografii cu vedetele tale preferate și copiii lor!

Andra

Andra este una dintre cântărețele din România care are zeci de fani, iar familia ei este foarte apreciată. Iată cea mai recentă fotografie cu artista și cei doi copii ai săi – Eva și David.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mai vrem o zi de vacanta! 🙃@evamaruta @marutadavid

O postare distribuită de Andra (@andra) pe

Elena Gheorghe

Elena Gheorghe este fericita mămică a doi copii – Nicolas și Amelie. Chiar dacă se mândrește cu cei mici, artista este discretă în ceea ce privește fotografiile cu micuții săi. Cea mai recentă postare a Elenei este un videoclip alături de Amelie, de Paști.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hristos a inviat! @amelienicoleofficial

O postare distribuită de ELENA (@elenagheorgheofficial) pe

Andreea Banica

Și Andreea Bănică este fericita mamă a doi copii – Sofia și Noah. Iată ce frumoși sunt împreună!

Antonia

Firea jucăușă a Antoniei se observă și în relația cu copiii săi – Akim, Maya și Dominic. Ultima poză postată de artistă pe pagina de Instagram este cu micuțul Dominic, care probabil venea de la o petrecere de copii.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My MOOD for life! 😂 My face when I read your comments! 😂

O postare distribuită de •AntoniA• (@antonia) pe

Andreea Balan

Chiar dacă Andreea Bălan a trecut prin momente dificile cu cea de-a doua sarcină, artista se află acum într-o formă foarte bună și nu ezită să petreacă cât mai mult timp cu fetițele sale. Uite cum se distrează în bucătărie Andreea și fiica cea mare, Maya!

Sore

Sore este o mămică grijulie cu fetița ei, Erin. Ultima fotografie postată de artistă pe pagina de Instagram este tot în perioada sărbătorilor de Paști, când Erin a fost surprinsă de venirea iepurașului și era fericită că a scăpat de otită.