Fac furori în topuri cu piesele și cu vocea lor, dar nu mulți știu că acești artiști știu să cânte și la instrumente. Iată ce alte talente muzicale au: Delia, Alina Eremia, Smiley, Loredana, Ariana Grande și Britney Spears!

Delia

Cu siguranță dacă ești fanul Deliei, nu ți-a fost greu să ghicești că artista știe să cânte foarte bine la flaut. Atracția cântăreței față de acest instrument s-a observat și în marile sale concerte de la Sala Palatului, unde Delia a avut un moment în care a cântat la flaut, iar fanii au fost impresionați.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Delia (@delia) pe

Alina Eremia

Alina Eremia cântă la pian de la 6 ani. Cântăreața a declarat, într-un interviu, că pianul este o bună sursă de inspirație pentru ea și totodată o relaxează.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🤘🏻new photoshoot! 🙈 Photo: @vladandrei___ Make-up: @andramanea Hair: @stratulatsorin Styling: @amirdobos

O postare distribuită de Alina Eremia (@alinaeremia) pe

Smiley

Știai că Smiley cântă la chitară? Artistul a dezvăluit că atunci când compune o piesă, începe de la chitară. Așa se leagă povestea în mintea lui, iar totul vine de la sine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

nu se vede in poze, dar in mine rad

O postare distribuită de smiley_omul (@smiley_omul) pe

Loredana

Loredana a studiat vioara de la 6 la 14 ani, iar studiul a ajutat-o să își dezvolte simțul muzical. Totodată Loredana mai știe să cânte la pian și la chitară.

Ariana Grande

Ariana Grande a impresionat o întreagă lume cu vocea și aspectul său, dar puțini sunt cei care știu că ea de descurcă foarte bine să cânte la pian.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Ariana Grande (@arianagrande) pe

Britney Spears

La fel ca Ariana Grande, Britney Spears a studiat o perioada cântatul la pian. În vremurile bune, Britney se descurca foarte bine cu partiturile acestui instrument.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

👒👄👒 📷: @fiacuzziphotography

O postare distribuită de Britney Spears (@britneyspears) pe